2777
2789
عنوان

داییم فوت شده

499 بازدید | 26 پست

من اصلا با خانواده مادرم رفت وامدی نداشتم از اولش چ خودم چه خواهر برادرام بنابه یسری دلایل ازهم خوشمون نمیاد حالا یکی از برادرای مامانم فوت کرده که ن فاتحه براش گرفتن ن به کسی گفتن بی سروصدا خاک کردن حدود ۲۰روزی میشه الان تازه مامانم رفته ب مادربزرگ پدریم گفته مطمئنن همه خانواده میفهمن بعد این همه مدت؛حالا موندیم چی به شوهرامون بگیم ..کسی از خانواده جاریم فوت میشد کل برادر شوهر و خواهرشوهرام میرفتن یه شهر دیگه واسه فاتحه ولی منو بی حرمت میکنن همیشه سر اینجور مسائلی؛ انگار میفهمن ما عین خیالمون نیس اوناهم میگن بدرک خیلی ناراحتم بخدا نمیدونم چی ب شوهرم بگم مطمئنم پدربزرگم ب همه میگه یه راهکاری بهم بدید که حداقل ابروم نره حرف پشتم بزنن

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داییتون چیکار به مادربزرگ پدریتون دارند

طرفای من اینطورن همه میرن فاتحه حتی اگه غریبه باشه ..مادربزرگمم ینی مامان پدرم هرجایی بشینن میگن صددرصد ب گوش خانواده شوهرمم میرسه نمیدونم چی ب شوهرم بگم الان بعد ۲۰روز

خب دلیل نگفتنشون چیه ؟🤔

چون فاتحه خونی نمیگیرن براش سر ارث و میراث همه باهم دشمنن

چون فاتحه خونی نمیگیرن براش سر ارث و میراث همه باهم دشمنن

ای بابا 😔😔ولی به شوهرت بگو خودشون بنا به دلایلی به کسی نگفتن یا اگه مسیرتون دوره به اونا بگو به خاطر همین به ما نگفتن

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
ای بابا 😔😔ولی به شوهرت بگو خودشون بنا به دلایلی به کسی نگفتن یا اگه مسیرتون دوره به اونا بگو به خا ...

آره دوریم 

وقتی سال تا سال نمی‌رفتند سر بزنید به داییتون مگه شوهرت می‌گفته داییت مرده یا زنده الانم فرقی نیورده ...

ن نمیرفتم اصلا حتی عروسیم نیومده همین داییم ولی خب از این ناراحتم که مطمئنن پشت سرم یه عالمه چرت میگن

ن نمیرفتم اصلا حتی عروسیم نیومده همین داییم ولی خب از این ناراحتم که مطمئنن پشت سرم یه عالمه چرت میگ ...

خب همینو بگو 

بگو وقتی برا هیچ مراسم من نیومده و تا زنده بوده نرفتم خونش الان که مرده برا چی برم ما مثل غریبه بودیم برا هم آدم واسه غریبه که نمیره مراسم

خب همینو بگو  بگو وقتی برا هیچ مراسم من نیومده و تا زنده بوده نرفتم خونش الان که مرده برا چی ب ...

ب شوهرم اینو میگم خودشم میدونه ازشون متنفرم من بخاطر خانواده ی تیکه اندازش ناراحتم