2777
2789
عنوان

خوشگلی یا جذابیت⁉️

73 بازدید | 15 پست

تفاوت بین خوشگلی و جذابیت خیلی عجیبه

بعضیا خیلی خوشگلن ولی اصلا جذاب نیستن

بعضی ها هم هیچ کدوم از معیارهای زیبایی رو ندارن ولی یه طور خاصی جذابن🥲😍

نظر شما چیه؟

حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجت‌رواییِ خودم و خودت بفرست.🙂

جذابیت

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که همه میگن قیافت جدیه..............حالا خوبه نمیگن مظلومی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

جذابیت بهتره 

منم خودم همه بم میگن خیلی خوشگلی 

ولی هیچ کسو جذب نمیکنم 

الان ترلان پروانه خوشگله ولی جذاب نی 

ترانه علیدوستی شاید خوشگلی خاصی نداشته باشه ولی ب شدت جذابه

خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤

صددرصد جذابیت

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

جذابیت بهتره منم خودم همه بم میگن خیلی خوشگلی ولی هیچ کسو جذب نمیکنم الان ترلان پروانه خوشگله ولی جذ ...

دقیقا

مثلا حامد بهراد زیبا نیست ولی خیلی جذاااابه

و برعکس مصطفی زمانی زیباست، ولی جذاب نه

حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجت‌رواییِ خودم و خودت بفرست.🙂

جذابا بیشتر قشنگن😂❤️😌

دقیقا

آدمای جذاب یه کاریزمای خاصی دارن با اینکه زیبا نیستن، ولی آدم محوشون میشه

شما جذابیت رو تو چی میدونی؟

ظاهر جذاب و شیکپوش و اخلاق خوب و با کلاس