2777
2789
عنوان

کی یه حسی شبیه به چندش داره

426 بازدید | 14 پست

دندونم کلا یه جور دیگه ان  درد میکنن  پوستم خیلی خیلی خشکه  بدنم. سرده  نمیدونم چه مرگمه دارم کلافه میشم از چیزای سرد بدم میاد از پوست میوه چندشم میشه  یه هفته اس اینجوری ام دارم کلافه ميشم  کسی تا حالا اینجور شده  توو خونمون  همه رو گرمه  ولی من وقت پوست خشکم به جایی میخوره   یه حسی شبیه به چندش بهم دست میده سردم میشه میلرزم  

در حسرت تپل شدن🥺

پریود نیستی؟! یا نزدیکش نیس

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم خونی احتمالا

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

آهاااا منم اینجوری شدم 

یه دکتر دندون پزشک برو 

منم هی چندشم میشد...

سرد و گرم میشدم 

یکی گفت برو دندون پزشکی رفتم گفت دندونت از ریشه خراب شده بخاطر همینه که چندشت میشه و این حالتا بهت دست میده یه چکاب برو

نزدبک پریودمه  خب هر ماه اینطور نمیشدم

خب معمولا آدم علایمش عوض میشه 

استرس هم داری، دیگه بدتر 

من یه مدت نزدیک پریودی، دقیقا علایم شبیه بارداری داشتم، به بو حساسه بودم، می آوردم بالا، سرگیجه داشتم 

حالا خوبه مجردم  

نزدیک پریودمم 

منم اینجوری میشم از زمین و زمان میبرم نزدیک پریودیم...

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲