2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دوتا پروپانولول مگه میشه خوابید؟😂

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

فک کنم برای تپش قلب درسته

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
من با یکیش میخوابم😄

چه عجیب

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

خواب آور نیس ک بعدم خواهرم یدونه میاوردی راااحت میخواستی چیکار😐🤦‍♀️

خاک تو سرم دومی رو اوردم بخاطر اولی

اونم با دارو دکتر

بازم خاک توسرم سومی رو ناخواسته بارذار شدم منی که پلس کیستیک بودم سه ماهه باردار بودم فهمیدم

و نگهش داشتم😑

خاک تو سرم دومی رو اوردم بخاطر اولی اونم با دارو دکتر بازم خاک توسرم سومی رو ناخواسته بارذار شدم م ...

مثل زنداییم دو تا بچه اولش با دکتر بدنیا اومد بچه سومش ناخواسته 😂چون حامله نمیشد ، پریوداش منظم بود ول کرده کلا ولی یهو دید ای داد بیداد😂

خاک تو سرم دومی رو اوردم بخاطر اولی اونم با دارو دکتر بازم خاک توسرم سومی رو ناخواسته بارذار شدم م ...

🤦‍♀️خدا حفظ کنه سه تا هم داری به نظرم اگه شرایط مالی داری بزارشون حداقل مهد یکم برا خودت وقت داشته باشی 

بله الیته روانپزشک تجویز کرده برام برا اعصاب هم میدن

من یه مدت برای تپش قلب خوردم حدودا ۳ سال پیش 

اونم بخاطر چاقی زیادم از ۱۰۰ به بالا و چربی زیاد 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿