2777
2789
عنوان

ترکا رسم عیدی به خواهرشوهر دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم داریم البته خیلیا انجام نمیدن 

برادرم برا من نمیاره چون عروسمون نی نی سایتیه 🤣🤣

من دوست دارم به خواهر شوهرام عیدی بدیم ولی شوهرم مقاومت میکنه بزور مجبورش میکنم بعضی سالا میده 

دیروزم مادرپدرم عیدیمو اوردن...خیلی کیف میده ..سایه شون مستدام ♥️

خخ حالا مادربزرگ من با اینکه ۲۰ سال شوهرش فوت شده هرسال برای خواهرشوهراش عیدی میبره همچنان! میگه یوق ...

من اگه بودم، کوفت میدادم 

همین پول وسیله غذایی می خریدم و میدادم به فقرا، ثواب برای شوهرم

خخ حالا مادربزرگ من با اینکه ۲۰ سال شوهرش فوت شده هرسال برای خواهرشوهراش عیدی میبره همچنان! میگه یوق ...

مادر بزرگت یه زنه اصیله و حتما با این دل بزرگش هدا بهش عرسال بیشتر میده 

ما هم معتقدیم عیدی رو نباید قطع کرد برکت از زندگی میره 

اینجا همه اهل حساب کتابن 

بخشنده که باشی بیشتر میاد سمتت 

تو همین چند روز چند نفر تاپیک زدن که ما ترکیم و چنین رسمی داریم  باید برای مادر شوهر و خ اهر شو ...

اگه نداشته باشن یه بحثه ما الان ۳تا جاری هستیم اصلا نمیپرسیم کی چقدر داده .من یه بار از دهن مادرشوهرم شنیدم که پسر کوچیکش دوساله نه روز مادر میده نه عیدی چون دستش تنگه .اما امسال اورده براش 

ماهم خوزستانی هستیمم برادر ب مادر و خواهر عیدی میده...

بعدم مادر ب دختر یه هدیه و سبزی خورشتی و اجیل و سیر و مرغ و گوشت و ماهی و خشکبار و چنددس لباس و کلوچه و اینا عیدی میدن 😋 

مام ترکیم

بله همچین رسمی دارن وخیلی هم قشنگه

البته شنا دیگه زیاد میدی

برا من شب جهارشنبه سوری بابام اینا یه سینه غذا میفرستن و اجیل و شکلات کنارش عیدیمو میزازن

داداشم پول میده

پدرشوهرم هم شام دعوت میکنه و پول میده

الان من پولدارترینم خخخخ

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

قدیمیا شب چهارشنبه سوری .

داداشا یه بقچه آماده میکنن توش کادو برا خواهر و شوهر و بچه هاش آماده میکنن با یکم شکلات و اگه باشه آجیل اینا میبرن در خونه خواهر متاهل..

ولی دیگه الان این رسم خیلی تقریبا برداشته شده فقط همون عید عیدی میدن و تمام.