2777
2789

دوست دارید کی برنده شه کی حقش نبود حذف شه؟ من خیلی از اون دختره یه شام رمانتیک سحر رو خوند خوشم میومد حیف. این یکی که اومده بالا گروه سوگنده اصلا دوست ندارم صداشو ولی خیلی بانمکه کلا گروه سوگند شانس برنده شدن نداره به نظرم .صدای پگاه گروه لیلا رو دوس دارم ولی فکر کنم امین گروه بیژن اول شه .انگار یه جور انتخاب کردن یا لیلا یا بیژن اول بشن.

کلید خوشبختی : مرنج و مرنجان🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چی میگی متوجه نمیشم😐😅

جیانی ورساچه:«لباس ها تکه هایی از پارچه نیستند. هرکدام یک دنیا هستند.»    طراح لباس و استایلیستم❤👠👗          کمکت میکنم بهتر بپوشی 🤤❤                                            زن زندگی ازادی

چند باری تو اینستا دیدم احساس میکنم یکم ضعیف اجراهاشون شایدم ب دل من نمیشینه قبلاً خیلی برنامه های خوانندگی  قوی تری بود

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
اومدم جایی ماهواره نیس من چکار کنم خدا ...خیلی دلم میخاس اخرشو ببینم

پخش بشه دیگه همه جا میزارن اینستا و آپارات و یوتوب و... فقط دیرررره

چند باری تو اینستا دیدم احساس میکنم یکم ضعیف اجراهاشون شایدم ب دل من نمیشینه قبلاً خیلی برنامه های خ ...

نه قبلا چون کم بود جالب بود یکم عادی تر شده