2777
2789
عنوان

وقتی میرید مهمونی

3188 بازدید | 61 پست

و صاحبخونه بخاطر جمعیت اصلا نمیاد ببینه گیر همه غذا اومده یا نه  بعد شوهرتون هم حواسش بهتون نباشه بیاین خونه بهش میگین

مثلا ما رفتیم مهمونی فامیل شوهرم نمیخواستمم برم چون هر وقت خونه ایشون میرم غذا کمه گفتم گرسنه میمونم شوهرم هزار قسم و ایه بیا من حواسمه بهت ولی اینقدر خورشت کمه که فقط بچه امو سیر کرد خودم کمی برنج خالی خوردم اومدیم خونه گفتم خیلی گرسنمه با قهر داد و بیداد از بیرون برام غذا گرفت

نه اینکه طرف بی پول باشه ها میدونه رو خونش مهمون اضافه میاد باز غذا کم میذاره بقیه هم رعایت نمیکنن هم میخورن هم میبرن ولی به مهمونشون نمیرسن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره به شوهرم میگم گرسنه موندم 

ولی تومهمونی که هم غذا بخورن هم ببرن احتمالا غذا کم نیست ولی مهمونا بی شعورن که میبرن.

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
خب شماهم بخور چرا شوهرت حواسش باشه خودت حواست ب خودت باشه

عزیزم کم بود اولویت دادم بچه امو سیر کنم

بعد اینکه روم نمیشه بگم 

خونه مامانم اینجور نیستا ابنقدر خوووووب میذاره برای مهمون

هم میخورن هم میبرن؟؟ پس مشکل از میزبان نیس اونقد غذا اضافه میاد که میبرن و حسابی میخورنم احتمالا مشکل از خودته یکم زبروزرنگ نیستی منتظری تعارف بزنن توروخدا غذا بکش چرا کم کشیدی.باو بیخیال زود غذاتو بکش بره

عزیزم کم بود اولویت دادم بچه امو سیر کنم بعد اینکه روم نمیشه بگم  خونه مامانم اینجور نیستا اب ...

وقتی همچین اخلاقی داره همون اول ظرف خودت و بچه رو پر کن بعدش دیگه غذای بچه رو بده حداقل سهم خودت تو بشقابت در امانه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اونایی میبرن ازسرسفره که جمع نمیکنن شماهم براخودت بکش بچه نیستی شوهرت حواسش باشه یاکنارهم بشینید  البته کارصاحب خونه بی نهایت زشته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب خودت تا میاد غدا برنج و خورشت بکش بخور  روت نمیشه غذا خونه بخور  منت میشه سرت اصلا نر ...

غذا رو کشیده میارن مثلا برای هرکسی یه تیکه مرغ منظورم یه رون کامل نیستاااااا یه تیکه

خب من اینو بدم بچه ام سیر میسه برای خودم نمیمونه