2777
2789
عنوان

تنهام فیلم خوب لطططططططفا

455 بازدید | 74 پست

دوستان امشب همسرم نیست و کلافه ام لطفا فیلم خوب معرفی کنید فقط ژانر ترسناک نمیبینم 

ممنونم از همتون

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درخت گردو ببین بشین زار بزن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

کره ای ببین ویرانگر 

ببخشید یه موردم نگفتم الان گفتید یادم افتاد کره ایم نباشه 

مرررررسی💋

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

غرب وحشی 😊

یک عدد تعلیق شده  (من A60good)سابق هستم              نفسم‌بنده نفس های کسی هست که ازم گرفتنش❤A😭 ۱۴۰۲/۰۲/۰۵یادت نره توی این روز چ بلایی سرت آوردن همشون رو داغون کن نزار اب خوش از گلوشون پایین بره.
ابر قهرمان ۲۰۰۸ (مرد سنجاقکی)  کمدی هست

تینیجریه؟