2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا  براشون فاتحه فرستادم خدا به دلتون صبر بده  روح پدر عزیزتون در آرامش و مسیرشون غ ...

الهی خدا بهت خیر بده عزیزم چقد دلم اروم کزدین با پیام زیباتون  انرژی این پیام هزاربرابر برای شما و عزیزانتون

الهی خدا بهت خیر بده عزیزم چقد دلم اروم کزدین با پیام زیباتون  انرژی این پیام هزاربرابر برای شم ...

عزیز دلمی 

همدردیم باهام 

دوره سختیه از خدا برای دلتون آرامش و صبر میخوام

🌈🖤⛵
عزیز دلمی  همدردیم باهام  دوره سختیه از خدا برای دلتون آرامش و صبر میخوام

همه زندگیم ریخته بهم همش میرم پیشش دارم دیونه میشم تو شوکم میام خونه نگا جای خالیش میکنم حرفاااااش نگاهاش  دلم داره میترکههههههههه از رفتن بابام

همه زندگیم ریخته بهم همش میرم پیشش دارم دیونه میشم تو شوکم میام خونه نگا جای خالیش میکنم حرفاااااش ن ...

الاهی بگردم 

میفهمم چی میگی 

منم مادرم رو از دست دادم پنج ماه بعد هم پدرم رفت 

زندگیم زیر و رو شد 

انگار  یه بچه بودم که وسط بیابون رها شدم 

همه چی هوار شد رو سرم و راهم رو گم کردم 

تازه تازه دارم میفهمم چیکار باید کنم و چه جوری باید رو پای خودم بایستم 

🌈🖤⛵
الاهی بگردم  میفهمم چی میگی  منم مادرم رو از دست دادم پنج ماه بعد هم پدرم رفت  زند ...

الهی که خدا روح پدرمادر عزیزت شاد کنه همین الان از صمیم قلبم میگم خدایا نور بباره براشون دقیقا منم بعد رفتن بابام همه چی ریخته بهم همه باهم دعوا میکنن بحث 

الهی که خدا روح پدرمادر عزیزت شاد کنه همین الان از صمیم قلبم میگم خدایا نور بباره براشون دقیقا منم ب ...

مرسی عزیزم 

آمین 

خدا همه رفتگان رو رحمت کنه

سعی کن از دعواها کناره بگیری 

این دعواها رو ما هم داشتیم و داریم 

الان کم شده 

به خاطر شوک و سوگ وارد شده همه این حالتها بهشون دست میده 

شدیدا عصبی و حساس میشن 

فقط باید پشت هم باشید ،از هم فاصله نگیرید و اگه کسی ساز مخالفی میزنه سعی کنید در کمال احترام کمی فاصلتون رو زیاد کنید تا زمان بگذره و خودشون رو پیدا کنن 

🌈🖤⛵

خدا بیامرزه.براشون صلوات فرستادم.

منم سال ۴۰۰موقع سال تحویل پدرمو از دست دادم کمرم شکست با رفتنش.

دیگه هیچ وقت عیدها برام عید نیست و عزاست.درکت میکنم عزیزم

خدا به دلت صبر بده همراه ارامش🖤🖤روح پدرتون با امیرالمؤمنین محشور باشه 

خدایا سپاسگذارم بابت آرامشی که هر لحظه دارم