2777
2789

عیب نداره توضیح نمیدم موضوع چی بوده که بی جنبه ها اینجا تعلیق کنن فقط امیدوارم یه روز درد منو تجربه کنین همین چیز دیگ نمیخام چون نمیخام تعلیق بشم خوش باشین 💔

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی نکنه تو ای که با دوست پسرت ماحراهای غمگین عشق یه طرفه داشتی؟؟؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اسی نکنه تو ای که با دوست پسرت ماحراهای غمگین عشق یه طرفه داشتی؟؟؟

همونم 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
الهی بگردم  زدن ترکوندنت😐🖐️فدا سرت بیشعور زیاد هست

🙂💔امیدوارم خودش بترکه 

هعیی منم یک اتفاق بد واسم افتاده بود گفتم رفت پر بازدید ترکید 💔 الآن جرعت ندارم اون اتفاقو بگم

برو درستو بخون کنکوری

فرزند عزیزم اونقدر دوستت دارم که هرگز حاضر نیستم به دنیا بیای