2777
2789
عنوان

نمیدونم طلاق تنها راهه یا نه...

122 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها، این اولین باره دارم تاپیک میزنم از نوجوونی خواننده خاموش بودم. داستانمو میگم نظراتونو بگین.

من و شوهرم باهم دوست بودیم من عاشقش شدم اسرار کردم باهم ازدواج کنیم قبول نمیکرد. الان چهار ساله مزدوجیم. این شوهر من نه کار درست حسابی میکنه نه درس میخونه نه ورزش میکنه :( هیچ پیشرفتی نداشته. مثل بچه های ۱۸/۱۹ ساله رفتار میکنه. وضع مالیمون بد نیست خداروشکر چون خودم کار میکنم و خانواده ها کمک میکنن. ولی خسته شدم من دارم درس میخونم همزمان کار میکنم، زبان میخونم که برای دکتری اماده بشم. هرچقدر که براش هزینه کردم انگیزه دادم هیچ اثری نداشته و هیچ قدمی برای پیشرفت برنداشته. منو مسافرت با پول خودش نبرده و چیزی زیاد برام نخریده. حالا موندم اقدام کنم برای طلاق یا قراره ادم بشه. لعنتی ادم رمانتیکی هم نیست دلم واسش بسوزه پاش بمونم :/ کسی تجربه ای داره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کردم مثل من پایه پیشرفته هنوز دانشجو بود اون موقع

آهان 

انشاالله که خیره 

برید پیش مشاور شاید صحبت کرد باهاش و درست شد

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕

[QUOTE=279963252]طلاق فقط بنظرم چون تو میتونی روی خودت حساب کنی و مستقل زندگی کنی ، پس منتظر چی هستی؟ طلاق :)[/QUOTE]

همه پولامم خرج میکنه ☹️ ولی روم نمیشه به بابام بگم، دارم فکر میکنم تنهایی اقدام کنم دکتری خارج کشور یهو برم

عزیزم آدما رو نمیشه عوض کرد

قبل ازدواج این ویژگی هارو ندیدی درش که اصرار نکنی زنش بشی؟! 

بعد اینکه طلاق مگه بچه بازیه

به خاطر اینکه چرا اهل پیشرفت نیست ولی وضعتون خوبه که نباید فکر جدایی بیفتی

بعد اینکه کدوم مردی الان پر احساسه با وضعیت الان که شوهر شما باشه

سیاست داشته باش

خودت یادش بده عشقولانه رفتار کردن رو

سواد رابطه یادش بده

و مشاوره برید