2777
2789

من که اینقدر فکر میکنم روانی میشم

آخرشم میشینم گریه میکنم 

اسلام به ذات خود ندارد عیبی♥️.                                                              هر عیب که هست از مسلمانی ماست😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همچین ادمیم ک ی موضوع قشنگ قابلیت اینو داره منو افسرده کنه ینی انقد بهش فکر میکنم تا اینکه چندشب پیش ی مقاله خوندم نوشته بود وقتی فکرتون درگیر میشه بهش بگید حالا بعدا راجب این موضوع حرف میزنیم و مشغول بشید ب چیز دیگ ینییی این کارو کردم واقعا نتیجه داد خیلی خوب بود

من همچین ادمیم ک ی موضوع قشنگ قابلیت اینو داره منو افسرده کنه ینی انقد بهش فکر میکنم تا اینکه چندشب ...

منم همين جمله رو ميگم ولي بازم مياد توو ذهنم ..دوست دارم توو خونه به مسائل كاري فكر نكنم ولي نميشه

به شدت خونسرد هستم و اتفاقات برام ارزش چندانی ندارن

اتفاقی بیوفته میگم شد که شد 

کسی هم رو مخم نمیره چون کلا اهمیتی نمیدم ، شاید بخاطر غرورم باشه که سطح آدما رو پایین میبینم و همین باعث میشه به رفتار هاشون واکنشی نشون ندم و شبیه اکثریت رفتار نکنم

ولی خب این موضوع تا وقتی صدق می‌کنه که دست رو غیرتم گذاشته نشده باشه ، از حق خودم راحت می‌گذرم ولی از حق عزیزانم نه 

«آقامی‌باشم»
به شدت خونسرد هستم و اتفاقات برام ارزش چندانی ندارن اتفاقی بیوفته میگم شد که شد  کسی هم رو مخ ...

شما آقا هستين و طرز فكرتون شبيه ما خانما نيست و ماها نميتونيم مثل شما باشيم

من یه اورثینکرم و انقد به یه چیز فکر می کنم تا به معنای واقعی دهنم سرویس بشه

بعدشم کووووچیک ترین چیزها ک ممکنه برای هرکس بی اهمیت باشن برای من مهمن و ذهنمو بدجور درگیر میکنن

واقعا یه مشکل بزرگ شده برام

مثلا یه نفر یه حرفی میزنه منم قشنگ جوابشو میدم ولی با اینکه حرف دلمو بهش گفتم بازم ذهنم درگیر میشه

ایشالا خدا کسیو ک به من راه حل میده رو خیر بده

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
به شدت خونسرد هستم و اتفاقات برام ارزش چندانی ندارن اتفاقی بیوفته میگم شد که شد  کسی هم رو مخ ...

چون آقا هستی

احساسات خانوما زمین تا آسمون با شما فرق میکنه

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷