2777
2789
عنوان

من واقعا افسرده شدم چند وقته بیکار شدم زندگی جهنم شده برام

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن وقت پیش دیدم تو اینستا یه زنه میگفت مثلا جنسی که تو برنامه دیج ____کالا پرفروشرو بخری با ۳۰درصد ف ...

دقیقا منم اینجوری خیلی فکرا میاد تو ذهنم اما نمیتونم عملیشون کنم صبا حس بلند شدم ندارم بعدشم بیدار میشم دوس ندارم تو خونه بمونم دلم میاد مثل قبلا کع میرفتم سر کار بزنم بیرون از خونه 

الان مژه و ناخن و میکرو و لیزر و رنگ و لایت مراقبتهای پوستی خیلی طرفدار داره یاد بگیر انجام بده پولش ...

دوتا خواهرام رفتن تو این کار حس میکنم منم برم انگار از اونا تقلید کردم حس بدی میگیرم چون قبلا خیلی بهم میگفتن خیلی استعداد داری توی میکاپ من نمیرفتم روانشناسی خیلی دوس داشتم نشد که برم برای یه خواستگار اومد اهل تبریز بود قرار بود منم بعد ازدواج بذم که خانواذم مخالفت کردن از دانشگاهم موندم 

چرا بیکار شدی نمیشه برگردی دوباره همونجا  منم نامزدم الان نزدیک ۸ _۹ ماهه بیکاره نمیدونی چقدر ...

بخدا بدترین درده من که تازه یه دخترم دارم دیونه میشم نزدیک عیدم هست هیچی پول دستم نیست که بخوام برای خودم چیزی بگیرم همش بابت بیمه ماشین باید بدم اصلا کل زنذگیم ریخته بهم بچها برام دعا کنین توروخدااا

دقیفا  همه به هر طریقی دارن پول پیدا میکنن اونوقت من و شوهرم تو خونه داریم جیگر همدیگر رو خون ...

با خودم میگم قرصای ارامبخش بخورم اما میترسم اعتیاد بیارم بهشون

مرسی فداتشم خدا رفتگان شماهم بیامرزه اتفاقا دوتا خواهرام رفتن بعد میگم منم برم فک میکنن که من چشمم د ...

چه ربطی داره به هر حال شما هم نیاز به کار داری

حسابداری که خوبه کار هست براش

با خودم میگم قرصای ارامبخش بخورم اما میترسم اعتیاد بیارم بهشون

االبته گاهی وقت ها اگه نخوری عواقب بدتری میتونه داشته باشه افسردگی میگیریم.من یک دوره اسنترا خوردم اینقدر آروم بودم میگفتم خوش بحال اونهایی که اعصاب خوبی دارن

بخدا بدترین درده من که تازه یه دخترم دارم دیونه میشم نزدیک عیدم هست هیچی پول دستم نیست که بخوام برای ...

همه تحت فشارن دقیقا میفهمم چی میگی من خودم دارم جهاز میخرم خودت دیگه تا تهشو برو موهام کلا سفید شده انقد غصه خوردم همش استرس نگرانی این قسط و میدی نوبت اون یکی میشه این یکیو میدی نوبت اون یکی میشه آدم نمیدونه چه گلی به سرش بگیره