بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا رفتم دنبالش نتونستم پیدا کنم اصلا انگاری درای دنیا به روم بسته شده این دم عیدی هم خیلی برام س ...
عجبا آره راس میگی منم الان دخترخالم خیلی وقته دنبال کاره اما تو شهرشون کار نیست اگرم باشه حقوقش کمه مثلا فروشنده ی لوازم آرایشی ۲ میلیون کمه خب الان با دو تومن چی میدن
عجبا آره راس میگی منم الان دخترخالم خیلی وقته دنبال کاره اما تو شهرشون کار نیست اگرم باشه حقوقش کمه ...
من این کارام رفتم یه مدت از محبوری میرفتم اشپزخونه کار میکردم همه میگفتن وای تو چجوری اومدی اینجا اصلا بهت نمیخوره انگاری زمین دهن باز میکرد من میرفتم تو زمین برام بهتر بود صاحب کارمم میدونست که واقعا کار نیسته بهم دلداری میداد که اولش باید از یجایی شرو کنی این حرفا
خدا پدرتون و رحمت کنه لاین های ارایشی الان خیلی رامد داره یکی و یاد بگیر و برای خودت کار کن
مرسی فداتشم خدا رفتگان شماهم بیامرزه اتفاقا دوتا خواهرام رفتن بعد میگم منم برم فک میکنن که من چشمم دنبال اوناست که اومدم حس بدی میگیرم چون قبل اینکه اینا برن تو ارایشگاها من برای خودم برو بیایی داشتم توی مرکز حسابدار بودم حالا واقعا نگا زندگیم میکنم دلم میخواد بمیرم از اینکه بیکارم
من این کارام رفتم یه مدت از محبوری میرفتم اشپزخونه کار میکردم همه میگفتن وای تو چجوری اومدی اینجا اص ...
چن وقت پیش دیدم تو اینستا یه زنه میگفت مثلا جنسی که تو برنامه دیج ____کالا پرفروشرو بخری با ۳۰درصد فک کنم سود بفروشی روزی ۱۰۰ تا بفروشی ۳۰۰۰۰۰۰میلیون میکنه خوب بود به نظرم لازمم نیست مثلا با مشتری چک و چونه بزنی اگه پول داشته باشی فکر بدی نیست اما من به شوهرم گفتم گفت خوبها ولی بعد دیگه حرفی نزد