الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای دیدی؟؟؟ منم با کلیییییییییی ذوق و هیجان میرم ی لباس میخرم، ولی بعدش بابت اونهمه پولی ک برا یه چس ...
اره حس میکنم دیگه مثه قدیم باید عید تا عید لباس بگیریم از بس همه چی سر به فلک کشیده بنده خدا شوهرم از بس همه چی گزونه گفت من چیزی نمخوام خودت هر چی دوس داری بکیر منم رفتم یه تی شرت و پیرهن گرفتم شد ۱۵۰۰
من ارزون نمیخرم چون جنس اشغال بیرون مشخصه لباس ادم نشون دهنده شخصیت آدمه من هر هفته میخرم واسم فرق ن ...
گاهیم کارش شکستنه...امضاتونو میگم... عزیزم لازم نیست جار بزنیم که داراییم و گرون میخریم هرهفته... قطعا این کار به ذهن همه میرسه اگر وسعشو داشتن ، باتوجه به وسعشون سوال پرسیدن و جواب خواستن. شما چقدر منید وقتی همسنتون بودم عزیز جااان...چقدر شبیه من سابقید...
اتفاقا اولش لباسه شما هرجا بری اول به لباست نگاه میکنن
ولی وقتی ادب و نزاکت و آداب معاشرت و روابط اجتماعی و حیا و اخلاق نداشته باشی حتی اگه سر تا پات هم طلا و جواهر گرفته باشی همه به چشم یه آدم پولدار بی اخلاق و بیخود نگات می کنن😊