2777
2789
ببخش اسی..بچه ها من فرنوم لب بالام چندساله پاره شده الان پیش چ دکتری برم بخیه بزنه میشه کمکم کنید

فکر کنم دندون پزشکی 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم نظرتون برای خودتون محترمه ولی حقیقت اینه که لباس آدم به هیچ وجه نشون دهنده‌ی شخصیتش ن ...

اتفاقا اولش لباسه شما هرجا بری اول به لباست نگاه میکنن 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

من ارزون نمیخرم چون جنس اشغال بیرون مشخصه لباس ادم نشون دهنده شخصیت آدمه من هر هفته میخرم واسم فرق ن ...

شما هر هفته مارک میخرید؟؟👌👌👌

شخصیت به لباسه؟؟؟؟؟

آیا روی پیشونی ما و شما نوع برند لباس را حک کردند؟؟؟

نوع رفتار و صحبت و نگرش ما زبان گویای  شخصیت مون هست 👌🌺👌🌺

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
وای دیدی؟؟؟ منم با کلیییییییییی ذوق و هیجان میرم ی لباس میخرم، ولی بعدش بابت اونهمه پولی ک برا یه چس ...

اره حس میکنم دیگه مثه قدیم باید عید تا عید لباس بگیریم از بس همه چی سر به فلک کشیده بنده خدا شوهرم از بس همه چی گزونه گفت من چیزی نمخوام خودت هر چی دوس داری بکیر منم رفتم یه تی شرت و پیرهن گرفتم شد ۱۵۰۰

شما هر هفته مارک میخرید؟؟👌👌👌 شخصیت به لباسه؟؟؟؟؟ آیا روی پیشونی ما و شما نوع برند لباس را حک کر ...

شما قبل اینکه حرف بزنید جایی اول بع لباس ادم نگاه میکنن

شما هرجور دوست دارید فک کنید اوپرا بااون عظمت نی نی سایت قانع نمیشدن من چرا اعصابم بزارم شما هرجور میخوای باش

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اره حس میکنم دیگه مثه قدیم باید عید تا عید لباس بگیریم از بس همه چی سر به فلک کشیده بنده خدا شوهرم ا ...

قیمتا وحشتناک شده. قشنگ باید وام بگیری ک بتونی لباس بخری. 

یه تیشرت خونگی میگه۳۸۰. 

شلوار جین ک بالا ۴۵۰ 

لباس زیر و....

همگی در استانه افسردگی

شما قبل اینکه حرف بزنید جایی اول بع لباس ادم نگاه میکنن شما هرجور دوست دارید فک کنید اوپرا بااون عظ ...

تا مرد سخن نگفته باشد. عیب و هنرش نهفته باشد

مخالف گفتار شما هستم 

مهم تمیزی ' اتو 'مرتبی لباسه 

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
من ارزون نمیخرم چون جنس اشغال بیرون مشخصه لباس ادم نشون دهنده شخصیت آدمه من هر هفته میخرم واسم فرق ن ...

گاهیم کارش شکستنه...امضاتونو میگم... عزیزم لازم نیست جار بزنیم که داراییم و گرون میخریم هرهفته... قطعا این کار به ذهن همه میرسه اگر وسعشو داشتن ، باتوجه به وسعشون سوال پرسیدن و جواب خواستن. شما چقدر منید وقتی همسنتون بودم عزیز جااان...چقدر شبیه من سابقید...

اتفاقا اولش لباسه شما هرجا بری اول به لباست نگاه میکنن 

ولی وقتی ادب و نزاکت و آداب معاشرت و روابط اجتماعی و حیا و اخلاق نداشته باشی حتی اگه سر تا پات هم طلا و جواهر گرفته باشی همه به چشم یه آدم پولدار بی اخلاق و بیخود نگات می کنن😊

یک نفر مانده از این قوم، که برمی‌گردد❤️