2777
2789

من قبلا ارزون تند تند میخریدم...تازگیا عاقل شدم فک کنم زدم تو کار چرم و جنسای خفن😑😑چند روز پیش ۱۵۰۰ دادم دوتا کیف ولی خیلییی جنسشون خوبه فک کنم ۲_۳ سال همینطوری بمونن...اینطوری بهتره قبلا ماهی یه کیف جنس هرلب🥴

واللا ارزون میخرم چندسالم استفاده میکنم  گرون بخرم احتمالا تا آخر عمر 😂😂

منم🤣

چند تا از لباسامو پنج سال پیش خریدم خونه بابام ، 

الان خودم بچه دارم بازم اون لباسارو میپوشم⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط میخرم نمیپوشم 

همون تیشرت و شلوار نخی های مامان پوشمو میپوشم 

نمیدونم این چه مریضیه دیگه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یکی بمن لباس ارزون نشون بده

الان یه ش ورت 100 تومنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
من فقط میخرم نمیپوشم  همون تیشرت و شلوار نخی های مامان پوشمو میپوشم  نمیدونم این چه مریض ...

واییی منم🤣🤣🤣کلی لباس شیک خونگی دارم خیلیییا تیشرتای رنگارنگ همشم اضافه میکنم بهشون....همشم یه تیشرت گشاااااد کهنه توسی خنک دارم اونو میپوشم🥴🥴🥴🥴🤣🤣🤣🤣🤣

بستگی داره چی باشه مثلاً برای کفش ۲،۳ تومن پول میدم 

بعد چن وقت داریش؟. من احساس میکنم نهاااایتا ی سال بشه ی کفش رو نگه داشت. بیشتر زشته

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..