2777
2789

چون بغل گازمه خیلی چرب شده نمیدونم چجور تمیزش کنم

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما ی‌ ماهه تازه زدیم روغن گرفته لنتی مام‌نمیدونیم چیکار ‌کنیم

خیلی پشیمونم خریدمش 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

بالاش دو تا شاسی داره می‌زنی درش میاری میبری تو حموم پهن میکنی بعد با یه چیز نرم روش و میشوری بعد که ابکشی کردی کرکره شو میکشی جمعش میکنه بالا که آبش بریزه ۲ ۳ ساعت بعد میاری وصلش میکنی بازش میکنی که آفتاب بخوره خشک شه

کنم امروز هودمو تمیز کردم

منم یخچالمو ریختم ولی پرده کرکره ای رو دیدم ناامید شدم از تمیز شدنش

بالاش دو تا شاسی داره می‌زنی درش میاری میبری تو حموم پهن میکنی بعد با یه چیز نرم روش و میشوری بعد که ...

دو تا چیز نرم که چربی ها رو نمیبره چی بریزیم روش تاید بریزیم 🤔

حالا نرم نرم که نه منظورم اینه که محک با فرچه نکشی ریش ریش شه آسیب ببینه اره تاید بریز

آهان فک کنم آب داغ هم چیز خوبی باشه چربی هارو پاک کنه