2777
2789
عنوان

دادن شیرخشک به نوزاد یکماهه

4161 بازدید | 27 پست

نوزادم وقتی دنیا اومد ۲،۹۰۰ بود بعد ۲۴ روز شیر خودمو دادن اونم هر یکساعت یا دوساعت شد ۳،۸۰۰ . از هفته سوم علایم کولیک داشت بیقرار بود و اسهال آبکی داشت و زردیش هم هنوز خوب نشده ولی زیر ۱۰ . با مشورت از چند نفر شیرخشک بهش دادم بعنوان کمکی فقط یک وعده شبا . امروز بردم فوق تخصص اطفال میگه اصلا و ابدا شیرخشک بهش نده سینه ش خسخس میکنه و بعد ممکنه آسم بگیره فقط تا ۶ ماه باید شیر خودتو بخوره . در صورتی که از وقتی تو این چند روز فقط یک وعده شیرخشک بهش دادم هم تپل تر شده وزنش شده ۴۲۰۰ ( ۴۰۰ گرم تو ۵ روز اضافه شد ) هم اسهالش خوب شد و هم ادرارش خیلی زیاد شده که برای زردی خوبه هرچی بیشتر ادرار کنه. شماهایی که متخصص اطفال بردین نوزاداتونو اونا ام همین نظرو داشتند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمی رفلاکس پنهان داره ک سینه اش خس خس میکنه بهش نمیسازه برای همین گفته زودترغذاخور بشه البته شیدخشک ...

دکتره پرفسوره استاد دانشگاهم هس ولی خیلی قدیمیه سنشم بالاس. وقتی گفتم پسرم رفلاکس داره گفت طبیعیه همه بچه ها شیر بالا میارن. حتی علایمشم گفتم که زور میزنه و زیر سینه بیقراری میکنه گفت علت بیقراریش زیر سینه شیرخشک خوردنه دیگه سینه تو دوس نداره

دکتره پرفسوره استاد دانشگاهم هس ولی خیلی قدیمیه سنشم بالاس. وقتی گفتم پسرم رفلاکس داره گفت طبیعیه هم ...

پسر منم رفلاکس داره نزدیک ۲ماهشه😥یعنی طبیعیه؟نگران نباشم؟آخه میترسم رو وزن گیریش تاثیر داشته باشه

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
پس مایی که اصلا شیر نداریم چیکار کنیم بیخیال زیاد به حرفای دکترا توجه نکن ولی خوب اگه شیرت براش کافی ...

احساس میکنم شیرم کافی نیس و سیر نمیشه . فقط دو وعده که بهش شیر خشک دادم شیر خودمو ندادم سینه هام پرشیر و سنگین شد وگرنه اگه پشت هم بهش شیرمو بدم سینه م خالیه انگار وقتی گریه میکرد همش مامانم میگفت لابد سیر نمیشه با شیرت

دکتره پرفسوره استاد دانشگاهم هس ولی خیلی قدیمیه سنشم بالاس. وقتی گفتم پسرم رفلاکس داره گفت طبیعیه هم ...

بالا میاره شدید؟جهشی؟خوب اره شاید سینه پس بزنهمارک شیشه اش اونت سری نیم بگیر ک شبییه سینه مادره و کم ازش شیر میاد باید تلاش کنه بقیه شیشه ها زیاد میاد راحت میخوره سینه پس میزنه

پسر منم رفلاکس داره نزدیک ۲ماهشه😥یعنی طبیعیه؟نگران نباشم؟آخه میترسم رو وزن گیریش تاثیر داشته باشه

نمیدونم والا دو تا دکتر بردم برای رفلاکسش دارو ندادند. من با اینکه آروغشو میگیرم ولی بازم بالا میاره و میزنه . یا خیلی وقتا انگار اسید معده ش میزنه به گلوش به سرفه میفته