2777
2789
عنوان

چای ماسالا

318 بازدید | 17 پست

چجوری با پودرش دم کنم؟

شوهرم پودرش رو‌گرفته مثل چای معمولیه؟ مثل کاپوچینو با شیره؟

چجوریه لطفا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مث کاپویچینو

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

ابجوش بزار 

بعد بریز لیوان اونارو هم بریز مثل نسکافس 

اگ با شیرم بخوای شیرو گرم کن بعد اینم بریز 

ی ساله دارم همینجور میخورم واقعا خوشمزس

همینجوریش یه شهر بام بَده...تو سمت من باش عذابم نده🍁

ممنونم. یک قاشق چای خوری کافیه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ابجوش بزار  بعد بریز لیوان اونارو هم بریز مثل نسکافس  اگ با شیرم بخوای شیرو گرم کن بعد ا ...

چقدر ماسالا برای یه نصف لیوان کافیه؟

توی لیوان ابجوش بریز یا هم تو لیوان چاییت یه قاشق بریز بخور

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

چقدر ماسالا برای یه نصف لیوان کافیه؟

من ی سر قاشق غذا خوری میریزم برا لیوان پرش 

اینو حتما دوتا قاشق مربا خوری میخواد بریزی 

همینجوریش یه شهر بام بَده...تو سمت من باش عذابم نده🍁