دوستان عصری رفتیم صنایع چوبی برا مامانم کمد خریدم من مجردم متاهل نیستم هزینه کمد خودم پرداخت کردم تو مغازه بودیم انقدر چونه زد برا تخفیف ی بار گفت بزرگه یه بار گفت رنگش خوب نیست . جنسش خوب نیست . پایه داره . بدون آیینه میخوام . سه کشو باشه . میله نداره . صاحب مغازه مغزش سوت کشید چ برسه به من ی بار گفت کسی نیست کمک کنه بیارتش تو اتاق هزار تا حرف دیگه گفت همش مقصر تویی خریدی تو ماشین گفت بیا پسش بدیم آوردیم خونه تو حیاط دو تا آقا کمک کردن آوردن تو حیاط رد نمی شد از ورودی خونه پیش دوتا اقاعه انقدر بهم حرف زد و فوش داد شدم اب بجای اینکه بگه دستت درد نکنه خریدی هزار تا حرف زد آخرش پسش داد
دوسه مثقال خریت ز خران چیزی نیست ؛ آدمی هست که الحق دوسه خروار خر است . کاربری اولم که از سال۹۷ داشتمش بخاطر یه بیشعور تعلیق شد🤬 خوب شد محض اطمینان با یه شماره دیگه هم عضو سایت شده بودم ، یعنی این آینده نگری و محکم کاری که برای سایت کردم برای زندگیم میکردم الان یه کاره ای شده بودم 😂😁
دوسه مثقال خریت ز خران چیزی نیست ؛ آدمی هست که الحق دوسه خروار خر است . کاربری اولم که از سال۹۷ داشتمش بخاطر یه بیشعور تعلیق شد🤬 خوب شد محض اطمینان با یه شماره دیگه هم عضو سایت شده بودم ، یعنی این آینده نگری و محکم کاری که برای سایت کردم برای زندگیم میکردم الان یه کاره ای شده بودم 😂😁
حق مادر زیاده گردن ادم ،تو قران اومده حتی اوف هم نگید به پدر مادر ، به خاطر خدا بگذر تا خدا برات جبران کنه ،از این به بعد بذار خودش انتخاب کنه تونظر نده اگه خواستی پولشو بده فقط