2777
2789
عنوان

دعوای منو مامانم همگی بیاین لطفا ببینید حق با کیع

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 31 پست
گاهی اوقات میگم خودم و بکشم راحت شم

نه این چه فکریه 

درست میشه ، کاش بتونی مستقل جدا زندگی کنی ، من چندتا از دوستام جدا زندگی میکنن خیلی هم زندگی خوبی دارن

دوسه مثقال خریت ز خران چیزی نیست ؛ آدمی هست که الحق دوسه خروار خر است . کاربری اولم که از سال۹۷ داشتمش بخاطر یه بیشعور تعلیق شد🤬 خوب شد محض اطمینان با یه شماره دیگه‌ هم عضو سایت شده بودم ، یعنی این آینده نگری و محکم کاری که برای سایت کردم برای زندگیم میکردم الان یه کاره ای شده بودم 😂😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس حق من چی تو اوج 22سالگی موهام سفید شده

اولاد هم حق دارن گردن پدر مادر ولی حق اونا خیلی زیاده ،حتی اگه در حق بچه ظلم کرده باشن نباید اولاد نگاه تند بکنه ، من الان دوساله مادر شدم تو این دوسال پدرم دراومده بچم بزرگ بشه اصلا نمیتونه یک ذره از زحماتم رو جبران کنه اصلا، 

اولاد هم حق دارن گردن پدر مادر ولی حق اونا خیلی زیاده ،حتی اگه در حق بچه ظلم کرده باشن نباید اولاد ن ...

یعنی چی تو بوجودش اوردی منت میذاری سرش وظیفته یعنی وطیفه هر پدر مادری که به نحو احسنت فرزندشو مرافبت و تربیت کنه اگر سختش نمی تونه بوجود نیاره منتی نیست اصلا وابدا

خیلی دوس دارم جدا زندگی کنم ولی راضی نمیشه

شاید سنت بره بالاتر بذاره ، احتمالا الان بخاطر سنت نمیذاره

دوسه مثقال خریت ز خران چیزی نیست ؛ آدمی هست که الحق دوسه خروار خر است . کاربری اولم که از سال۹۷ داشتمش بخاطر یه بیشعور تعلیق شد🤬 خوب شد محض اطمینان با یه شماره دیگه‌ هم عضو سایت شده بودم ، یعنی این آینده نگری و محکم کاری که برای سایت کردم برای زندگیم میکردم الان یه کاره ای شده بودم 😂😁
میخواد دقم بده

ای بابا 😶 

روحیه خودتو ببر بالا به خودت برس 

یعنی چی تو بوجودش اوردی منت میذاری سرش وظیفته یعنی وطیفه هر پدر مادری که به نحو احسنت فرزندشو مرافبت ...

نه ابدا منتی نیست وظیفه ی من این بوده و از این به بعدم تمام تلاشمو میکنم که خوب بچه داری بکنم و مدیونش نباشم و خداهم ازم راضی باشه ، من منظورم این بود خدا که مارو خلق کرده یه سری حق هایی هم معین کرده ،و حق پدر مادر خیلی زیاده ،فقط زمانی میتونیم باهاشون مخالفت کنیم که بخان مارو کافر کنن و شریک برای خدا قائل بشیم ،در ضمن پدر مادرهم باید خوب بچه داری بکنن و در حق بچه هاشون ظلم نکنن اگه ظلم بکنن خدایی نکرده عاق فرزند میشن،

روحیه!!!!با چی من هیچ دلخوشی ندارم ن پدری دارم ن خواهر بزرگ نه برادر بزرگ با چی روحیه ببرم بالا

دیگه خودت باید برای حال خودت یه کاری کنی دیگه ، بیرون برو کافه برو باشگاه برو ، قدم بزن خرید کن سینما برو  لاک بزن آرایش کن به خودت برس 

هرکاری که فک میکنی روحیه تو عوض میکنه