زمانی که با هم ازدواج کردیم یک دختر به روز و اهل مد و خوش لباس بودم ... اول که با خانوادش داستان شد سر چادری شدن که خود همسرم گفت نه من دوست ندارم .چه بحثا که پیش نیومد بعد مجبور شدم تیپ لباسیم و تغییر بدم ، نه اینکه اونها بگن ولی در کنار هم وصله ناجور بودیم... بماند که رفته رفته دل ودماغ همه چیز ازم گرفته شد... حالا توی محل کار همسرم خانمایی که کار میکنن خیلی به خودشون میرسن. دیشب همسرم دو تا مانتو خریده بود برام گفتم این چیه ؟ گفت خانم فلانی پیج دوستش نشونم داده گفته واسه خانومت بخر منم این دوتا رو خریدم، از صدقه سری همکارای خانم همسرم ، همسرم مدام داره میگه برو فلان کار کن برو فلان لایت بزن برو مژه اکستنشن کن برو تتو کن ... دوستان من مشکلم با همکارای خانم همسرم نیستا چون همه رو میشناسم و خدایی خانمای خوبی ان و با هم دوستیم و خیلی خیلی هوای من و دارن ولی چرا زمانی که همسرم دید من این تیپی ام من ومجبور به محدودیت کرد بعد الان وقتی میبینه خانما چه کارایی میکنن چه خرجایی میکنن میاد به منم میگه برو انجام بده یا مانتو تیپ همکارای خانمش میخره.. با حتی برای مناسبتا خانمای همکارش بهش میگن فلان کادو و برای خانمت بخر، من کجای داستانم؟؟؟ الانم تیپ من شده سلیقه همسرم اون موقع هم سلیقه همسرم بود با این تفاوت که اولش باید محدود میکردم خودم والان تیپ امروزی.. چرا من هرچی از خودم دفاع کردم نتیجه نداشت ولی خیلی راحت نظر همکارای خانمش و قبول میکنه ؟
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو خونه چه پوششی دارین؟لباس های شیک میپوشین؟اهل بگو بخند و شوخی هستین؟
دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
خب دیدگاهش عوض شده دیگه الان دیگه پوششا فرق کردن خو جامعه اصلا داره به یه سمت دیگه میره.مگه بده به روز شده حالا گیر بده میگی چراگیرمیده
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.