2777
2789
عنوان

چقد از مدرسه بدم میاد

127 بازدید | 11 پست

انقد ک بچهای کلاسمون اذیتم کردن 

انقد ک برام داستان درست کردن

انقدر ک حاشیه سازی شده و حرف زدن پشتم 

الان یکی از همکلاسیام زنگ زده ب مادرم کارم داشته 

با آینکه هیچ چیز اشتباهی نکردم اما دست و پام میلرزه 

خدایا 💔🤦‍♀️

شما تو اینجورمواقع پر استرس چکار میکنید؟

منتظرم زنگ بزنه ببینم چکارم داره

خیلی بده

میخوام BTS فن باشم💜😏میخوام این لباسو بپوشم🤗میخوام اون کارو کنم🙄به تویی هم که سرت تو زندگی مردمه ربطی نداره! پس بکش بیرون کلتو😒فضول نباشیم! ⚡.                          لینک ناشناسم👑: https://daigo.ir/secret/21666834695                                                                                                                             👻عضو رسمی شبح های سایت👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب قول بابام

وقتی که وارد میشی میختو بکوب حساب ببرن مِن بعدش کسی به پرو پات نمیپیچه

فقط اولاش یخورده با مدیر معاون درگیر میشی بعدش دیگه حله

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

چون چندتا ادم عقده ای روانیو کردن مدیر ناظم معلم که برینن به اعصاب بچه ها با این کارایی که میکنن

خوندن یسری درسا مثل اینه که به ماهی بگی از درخت برو بالا اونم نتونه و بیان بهش بگن بی عرضه در صورتی که عرضه اون توی شنا کردنه

همنجوری گند میزنن به استعدادای بچه ها

وقتی چندتا ادم نفهم رو گذاشتن مدیریت برای بچه ها که اصلا نمیدونن چی به چیه و باید چکارکنن همچین انتظاری هم میره