زمانی که با هم ازدواج کردیم یک دختر به روز و اهل مد و خوش لباس بودم ... اول که با خانوادش داستان شد سر چادری شدن که خود همسرم گفت نه من دوست ندارم .چه بحثا که پیش نیومد بعد مجبور شدم تیپ لباسیم و تغییر بدم ، نه اینکه اونها بگن ولی در کنار هم وصله ناجور بودیم... بماند که رفته رفته دل ودماغ همه چیز ازم گرفته شد... حالا توی محل کار همسرم خانمایی که کار میکنن خیلی به خودشون میرسن. دیشب همسرم دو تا مانتو خریده بود برام گفتم این چیه ؟ گفت خانم فلانی پیج دوستش نشونم داده گفته واسه خانومت بخر منم این دوتا رو خریدم، از صدقه سری همکارای خانم همسرم ، همسرم مدام داره میگه برو فلان کار کن برو فلان لایت بزن برو مژه اکستنشن کن برو تتو کن ... دوستان من مشکلم با همکارای خانم همسرم نیستا چون همه رو میشناسم و خدایی خانمای خوبی ان و با هم دوستیم و خیلی خیلی هوای من و دارن ولی چرا زمانی که همسرم دید من این تیپی ام من ومجبور به محدودیت کرد بعد الان وقتی میبینه خانما چه کارایی میکنن چه خرجایی میکنن میاد به منم میگه برو انجام بده یا مانتو تیپ همکارای خانمش میخره.. با حتی برای مناسبتا خانمای همکارش بهش میگن فلان کادو و برای خانمت بخر، من کجای داستانم؟؟؟ الانم تیپ من شده سلیقه همسرم اون موقع هم سلیقه همسرم بود با این تفاوت که اولش باید محدود میکردم خودم والان تیپ امروزی.. چرا من هرچی از خودم دفاع کردم نتیجه نداشت ولی خیلی راحت نظر همکارای خانمش و قبول میکنه ؟
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این و قبول دارم ولی چرا اون زمانی که من زور میزدم که من این تیپی ام شد داستان و ماجرا ولی الان اینجو ...
چون اون موقعه فرق داشت خودت هم داری میگی اون زمان
الان دیگه فرق کرده مطمئن باش چون دوست داره و اهمیت میده بهت برای همین میخره به نظرم این خیالات رو ول کن ایکنه چرا قبلا اینجوری بوده الان فرق کرده آدما طرز فکر ها همیشه عوض میشه
پس واقعا دلیل حرفاش چیه؟به نظرم ببینید خدا چی میگه چون اون تنها کسیه که حرفاش هیچوقت عوض نمیشه.اگه بخواین به حرف اینو اون باشه باید هرروز با یه تیپ جدید بیرون برید
دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
خب دیدگاهش عوض شده دیگه الان دیگه پوششا فرق کردن خو جامعه اصلا داره به یه سمت دیگه میره.مگه بده به ر ...
نه اصلا خیلی هم عالیه ولی من میگم چرا از خودم نظر نمیگیری؟ میخره میاره خونه، چند روز پیشم دو تا کتونی خریده بود مثل هم هم واسه خودش هم من ، من منظورم اینه شاید من دلم یه مدل مانتو دیگه بخاد یه کفش دیگه بخاد یه شلوار دیگه بخاد خوب چرا میری اونچیزی که خودت دوست داری میخری حتی یه کیف پول ، برای خودش رفته بود چرم خریده بود برای منممثل مال خودش فقط یه رنگ دیگه. منظورم اینه پس حق انتخاب من چی شد؟
این و قبول دارم ولی چرا اون زمانی که من زور میزدم که من این تیپی ام شد داستان و ماجرا ولی الان اینجو ...
شابد اون زمان تفکرش بر این اساس بود ک این مدل تیپ بیرون ممکنه اتفاقی بیوفته یا هر چیزی الان دیده خانمای همکارش خوب هستن و با این تیپ هم بیرون مشکلی پیش نمیاد نظرش عوض شده ولی خوب اکثر مردا حرف و تفکر زنشونو قبول ندارن مرغ همسایه غازه تا یه چیز میگن حرف اونو میگیرن
بیشتر تو جامعه برین و این نظر هودتونو هم بهش بگید و اینکه رو تصمیماتتون پافشاری کنین نظرتونو با اون ...
احساس میکنم زیادی سکوت کردم و حق نظر و انتخاب و توی همه چیز و خودم انداختم گردن همسرم و الان دیگه انگار عادت شده که همه چیز نظر اون باشه، ما حتی رستورانم میریم همسرم سفارش میده نمیدونم چرا اون موقع مثلا من نمیگم من دلم برگر میخاست چرا سوخاری سفارش دادی..