2777
2789

خانما من ۱۸ یه شلوار سفارش دادم من خوزستانم مقصد رو اشتباه زدن شلوارم رفته شیراز هر چه پیام میدم میگن پیگیری میکنم تا قبل عید میرسه دستت ،داخل اداره پست چک کردم لباس دیرور رسید شیراز ایا ب دستم میرسه تا قبل عید من واسع عید خواستم شلوارو یا برگشت میخوره دوباره برام ارسال میشه یا از شیرار میفرستن؟ چکار کنم میشه بگم نمیخام پولمو برام واریز کن اخه من واسه عید خواستمش 

لطفا بگین چجوری برخورد کنم

اگه شما بچه های ته کلاسین  ما بچه های دم دفتریم :)️🤙🙋‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم تا عید به دستت برسه برو با فروشنده صحبت کن برای برگشت کالا

قبول میکنه چجوری صحبت کنم باهاش

بعید میدونم برسه دستت  اونا برگشت میزنن میره همونجا ک فرستادن، بعد اونا میفرستن برای خوزستان

چکار کنم ب نظرت

تازه ۲۴ ام هست عزیزم‌حتما میرسه

اخه مقصد اشتباهه از دیروز تا الان شیرازه هنورم مقصد نوشته شیراز

قبول میکنه چجوری صحبت کنم باهاش

دیگه بستگی داره میتونی بهش توضیح بدی که برای عید میخواستی ولی چون تا عید سه روز کاری بیشتر نمونده دیگه نمی‌رسه به دستت و ترجیح میدی حضوری بخری اون کالا رو ازش بخواه برگردونه قبول هم نکرد دیگه نمیشه کاری کرد باید پیگیر بشی بعد عید برسه دستت

هیچ کاری نمیشه کرد عزیزدل  همون موقع ک فهمیدی ارسال زدن برای شیراز باید پیگیری میکردی ک ...

من همون رور اول فهمیدم ولی اونا میگفتن باید پیگیری کنیم از اداره پست و جواب دروستی بهم ندادن تا الان