2777
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنم، دلم چقد گرفته...

80 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها خوبین

من‌تا مهر ۱۴۰۰ ی مرکز درمانی داشتم بعد بدلایل مختلف که آخری اونها مشکل تایم مهد پسرم بود و واقعا سخت بود برام اونجا رو تعطیلش کردم.حالا گاهی اون مراجعین رو می‌بینیم.ولی حس توهین و تحقیر بهم دست میده چون معمولا ویزیت تو خونه انجام میدم بعد مجبورم هی بهشون زنگ بزنم پول رو واریز کنن عه حالم بهم میخوره از اینکار.کلا کلاس و پرستیژم اومد پایین اینقدداینچنروز تکرار شد این ماجرا الان در حال ترکیدن هستم.بگم درآمدش هم بدک نبودا شاید ماهی بیم پونزده الی بیست اما تکرار میکنم به مرور زمان حس تحقیر آمیز بودن بخاطر نداشتن مکان ثابت و مطب بهم دست داد.شرایط ندارم مطب بزنم بخاطر بچه ام.چون باید بعد از ظهر بزم سر کار و اصلا نتونستم مهد رو تطابق بدم.اینم عاطفیه گناه داره💔💔

حالا میخوام خوب مطالعه کنم و ترید انجام بدم.

بیشتر تاپیک زدم نازم رو بکشید گناه دارم.شوهرم اینقد مشغوله کار خودشه که ازم دور شده

بنظر شما کارم درسته؟واقعا دیگه نمیتونم به این روش کار انجام بدم.به ته تهش رسیدم.خیلی حس بی کلاسی کردم.مثل نون صدقه میمونه چون تحت شرایط خاص انجام میدم.

واقعا داشتن شأن و منزلت در هر کاری نیازه و طبیعتا هزینه هم داره.

مطمئنم خیلی ها هستند حاضر نیستن مثل من کار کنن.چطور شد که اینطور شدم...🤧🤧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=279876907]چرا بچتو با خودت نمیبردی یه اتاقی جایی براش مهیا میکردی بهتر بود[/QUOTبنظر شما بعنی منشی بگیرم بگم مراقب پسرم باشه؟بعد همیشه فک میکنم وقتی رفت مدرسه باید چ برنامه ای در پیش بگیرم؟همسرم ۱۱ شب میاد.هیچ کمک خاصی نمیتونه

حس بد نداشته باش. از درون حستو تغییر بده

شما شرایط مشابهی دارید؟ بنظرتون اشتباهه اگر کار نکنم؟خیلی نیاز مالی ندارم ولی خب بیکار نمیتونم بمونم بازم میگم ترید انجام بدم.ولی به قطع نمیدونم ترید خوبه یا نه یه سرابه که پول ها رو میبلعه

شما شرایط مشابهی دارید؟ بنظرتون اشتباهه اگر کار نکنم؟خیلی نیاز مالی ندارم ولی خب بیکار نمیتونم بمونم ...

خب اگه حوصلتون سر میره و وضع مالب مناسبی دارید میتونید کلاسای مختلف برید (آفلاین) و مهارتای مختلف کسب کنید. برای ترید هم بی گدار به آب نزنید. کلاساشو اول برید. من خودم باردارم و کار میکنم اما بدون شک بعد از تولد فرزندم بیرون از خونه اونم چند ساعت متوالی کار نمیکنم چون میدونم بهش آسیب میزنه. اما برای اینکه حوصله خودم سر نره کلاساییو میرم که وقتی که شاغل بودم وقتشو نداشتم برم و یه مهارت جدید یاد میگیرم

خب اگه حوصلتون سر میره و وضع مالب مناسبی دارید میتونید کلاسای مختلف برید (آفلاین) و مهارتای مختلف کس ...

تقریبا زمینه اش رو دارم فقط باید یکم دقیق تر مثلا در حد یکماه مطالعة کنم و بعد با سرمایه کم وارد شم

[QUOTE=279876907]چرا بچتو با خودت نمیبردی یه اتاقی جایی براش مهیا میکردی بهتر بود[/QUOTبنظر شما بعنی ...

اره اینطوری بهتره یه اتاقیو براش موکت کنو اسباب بازی بذار منشیم بگو مراقبش باشه زمان مدرسه هم سرویس براش میگیری که بیاد پیش خودت یه گاز کوچیک و یخچالم برا غذاش میگیری