2777
2789
سلام مامانا جواب آزمایش چکاپ دخترمو بردم پیش دکترش گفت کمی کم خونی داره و براش قطره فروگلوبین نوشت و شربت زینک پلاس آلمانی هم براش نوشت گفت برای پوست خشکش خوبه گفت خون توی ادرارش بوده باید سونو کلیه و مثانه بده یا عفونت مثانه ست یا شن کلیه دارم دق میکنم 😭😭😭😭 دخترمو چطور آروم کنم تا سونو ازش بگیرن ا یادم رفت از دکتر بپرسم چی بهش بدم برا کم خونیش خوب باشه چی خوبه بهش بدم ؟؟؟ کسی سونو از بچه ش گرفته؟؟ باید آب بخوره؟ شربت زینک پلاس خوبه؟؟
خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرفر عزیزم واسه کم خونی نگران نباش داروشو بده غذاهای سرشار از اهن بده اسفناج بده روزی یه زرده تخم مرغ گوشت قرمز سونو رو من یه بار بهراد سه ماهش بود سونو داد شیر حسابی خورده بود همون وسط سونو هم مثانشو خالی کرد
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش