2777
2789
عنوان

من خیلی کوچولوئم 😢😢

1983 بازدید | 94 پست

من خیلی کوچولو و ریزه میزم قدم ۱۴۵ وزنم ۴۲  کیلوئه  قیافمم بیبی فیسه۲۰ سالمه تیپم  همیشه دانشجویه اما هرکی منو میبینه میگه بهت میخوره ۱۳/۱۴ساله باشی    ناراحت نیستم دوست ندارم اینقدر بچه بزنم میترسم یه روزی دانشگاه برم پسرا تیکه بندازن بهم  😢😢 چند روز پیش خونه آبجیم بودم بچه جاریش ۸سالشه بهم گفت سما تو هم قد کلاس ششمی های مدرسه ی مایی 😔😔😔             چیکار کنم بنظرتون ؟    چه ورزشی برم که قدم ۵ یا ۶سانت   بلند تر بشه ؟     ببخشید که طولانی شد 

اگه اینقدر شجاع بودی که شروع کردی واینقدر قوی هستی که داری ادامه میدی پس اینقدر لیاقت داری که بهش برسی  تو فقط جا نزن  ❤❤👌👌    میدونم آسوننیست ولی یقین دارم یه روزی بهش میرسم 🤲🤲                                                            خدایا خودت حواست بهم باشه 😍😍😍😍😍               من به خدایی تکیه میکنم که برای شادی و لبخندم همه جوره حمایتم میکند ❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا عاشقت شدم

چرا 

اگه اینقدر شجاع بودی که شروع کردی واینقدر قوی هستی که داری ادامه میدی پس اینقدر لیاقت داری که بهش برسی  تو فقط جا نزن  ❤❤👌👌    میدونم آسوننیست ولی یقین دارم یه روزی بهش میرسم 🤲🤲                                                            خدایا خودت حواست بهم باشه 😍😍😍😍😍               من به خدایی تکیه میکنم که برای شادی و لبخندم همه جوره حمایتم میکند ❤❤❤❤❤

فکر نکنم قدت دیگه بلند بشه اما ایرادی نداره خیلیا هم قد تو هستن اعتماد به نفسشون هم بالاس و موفقن

نمونش یکی از همکلاسیای من که همقد تو بود و شوهرش خیلی عالی و جذاب و قد بلند بود خودشم اعتماد به سقف بود

میتونی سرچ کنی این خواننده معروف و مفق هندی رو ببینی اونم قدش ۱۴۵ و همیشه جوری تیپ میزنه که قدش بلند تر نشون بده. neha kakar