2777
2789
عنوان

من خیلی کوچولوئم 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 94 پست
میخواستی بگی بشین سر جات بچه 🤣😒

😂😂😂

اگه اینقدر شجاع بودی که شروع کردی واینقدر قوی هستی که داری ادامه میدی پس اینقدر لیاقت داری که بهش برسی  تو فقط جا نزن  ❤❤👌👌    میدونم آسوننیست ولی یقین دارم یه روزی بهش میرسم 🤲🤲                                                            خدایا خودت حواست بهم باشه 😍😍😍😍😍               من به خدایی تکیه میکنم که برای شادی و لبخندم همه جوره حمایتم میکند ❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرده قدت بسته شده دیگه نمیتونی قد بکشی 

پرده قد تا۱۹سالگی میشه با ورزش روش تاثیرات خوب گذاشت از بعد ۱۹سالگی دیگه نمیشه 

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

خیلییی نازه که آخه چرا میخای بلند بشی؟

همه حرف میزنن ببین شاید الان این تاپیک که زدی بیشترشون بگن وای چه ناز و خوشگل و اینا و یه عده میگن بدرد نمیخوره و فلان پس همه جوره آدم وجود داره که هم بتونن تحقیر کنن هم بتونن ازت تعریف کنن

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
گوگولییییی 🥲😂 ببخشید فقط همین به ذهنم اومد

تو دلیرستان بچه ها ی کلاس بهم میگفتم زیزیگولو 😂😂😂  همه بهم میگن خیلی گوگولی نمیدونم ناراحت بشم یا خوشحال 

اگه اینقدر شجاع بودی که شروع کردی واینقدر قوی هستی که داری ادامه میدی پس اینقدر لیاقت داری که بهش برسی  تو فقط جا نزن  ❤❤👌👌    میدونم آسوننیست ولی یقین دارم یه روزی بهش میرسم 🤲🤲                                                            خدایا خودت حواست بهم باشه 😍😍😍😍😍               من به خدایی تکیه میکنم که برای شادی و لبخندم همه جوره حمایتم میکند ❤❤❤❤❤