2777
2789
عنوان

سوزن پروژسترون

79 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من میخام برم کربلا 5 روزه که سوزن پروژسترون زدم هنوز پری نشدم چرا؟ میترسم بعد از اینهمه انتظار برای رفتن اونجا بشم هرکاری کردین نتیجه داده بهم بگین دعاتون میکنم 

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه  

دوتا زدی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم  دوتا هم زدم دکتر گفت پس فردا باید پری بشی 

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه  
اینقدر استرس نداشته باش خب فوقش اونجا پریود میشی مگه چیه 

خب دیگه حرم ها را نمیتونم برم 

اره عزیزم

زعفرون غلیظ دم کن بخور کلا گرمیجات بخور

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
خب معمولا بین ۴ تا ۸ روز بعد میشی

خودم روال عادی 27 میشدم زدم که زودتر بشم ینی به دکترم گفتم ما 28 حرکتمونه

خب دیگه حرم ها را نمیتونم برم 

عزیزم اونجا بالای قبر امام ها خیلی شلوغه اصلا نمیتونی بری، ولی بقیه جاهاش که میتونی بری، معمولا توی حیاط میشینن گنبد رو نگاه میکنن و دعا میکنن، پیش قبر خیلی شلوغه 

عزیزم اونجا بالای قبر امام ها خیلی شلوغه اصلا نمیتونی بری، ولی بقیه جاهاش که میتونی بری، معمولا توی ...

اره ولی کنار ضریح حالو هواش فرق داشت اینجور که پیش میره باید بیرون بشینم