2777
2789
عنوان

میخوام نامزدی به هم بزنم بخاطر پدر مادرم...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه پدر مادرت تا ابد هستن؟تو جوونی ب فکر خودت باش ،فردا اگه خدایی نکرده اگه پدرومادر طوریشون شد ،زیر چتر دوماد یا زنداداش نری،هیچکس واسه ی زن شوهرش نمیشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

اگه ازدواج نکنی همه ی بار پدر و مادر میوفته رو دوش تو تنها باید ببریشون دکتر تنها باید پرستاریشونو ...

مشکلی با اینکه ازشون مراقبت کنم ندارم،،،یکی دوماهه این مشکل تنها موندشون دیونم کرده نمیدونم چیکار کنم

مشکلی با اینکه ازشون مراقبت کنم ندارم،،،یکی دوماهه این مشکل تنها موندشون دیونم کرده نمیدونم چیکار کن ...

اگه خودت هم پیر شدی و تنها موندی چی؟؟ اون موقع کی از خودت مواظبت کنه؟؟

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

از این فداکاری ها نکن. چند سال دیگه هیچ کس برات دست نمیزنه و قدردان نخواهد بود، در عوض طلبکارت میشن و میگن خواستی نکنی، اولیش همین خواهراتن!

همیشه اون بچه ای که دورتره و کمتر کاری میکنه عزیزتره تا اونی که با جون و دل پیش خانوادست و نقش یه قربانی رو داره!

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
ازدواج کنم میرم یه شهر دیگه حدودا 1 ساعت فاصله داره با شهر خودمون

شاااید پشیمون شی 

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
هیچکس🥲

پس برو خونواده خودتو تشکیل بده

تو هم انسانی حق زندگی داری 

پدر و مادر تورو اوردن به این دنیا که زندگی کنی خونه زندگی خودتو داشته باشی مستقل شی 

میخوای عذاب وجدان بگیرن؟؟؟ 

تهش اینه که پرستار میگیرن ولی دیدن خوشبختی ته تغاریشون دلشونو جوون میکنه باور کن

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
از ازدواج کردنم پشیمون بشم؟

اره چون وابسته هستید

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓