2777
2789

گاز مون ازین صفحه ای هاس هیچ وقت تمیزش نمی کردیم امروز دادیمش بالا دیدیم پر سوسک زیره فک کنم چون محیط گرمه اینقد سوسک زده 

چندشم میشه چکار کنیم ازبین بزن 

با جارو برقی اونایی رو که دیدم جمع کردم 

ولی فک کنم زاد وولد کردن 

زیر گاز تو کابینت که نمیشه سم زد کابینت پایینش پر ادویه هست  چه کنم؟

یا رب نظر تو برنگردد🌷

یک سم پودری هست خیلی خوبه.

وقتی بزنین کلا قطع میشن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سم پودری هست خیلی خوبه. وقتی بزنین کلا قطع میشن.

جلدش سبز رنگ بود اسمشو یادم نیس.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مجبوری سم بزنی.مواد خوراکیتو جمع کن.اسپری کامن بگیر.زیر گازت و زیر کابینتات و پشت مبل و زیر فرشاتو اسپری کن.فقط درو پنجره رو یکی دوساعت باز بزار.

عالیه.نابودشون میکنه

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛

یه سم خمیری بود حالت سرنگ دارن از اونا بگیر بزن زیر گاز 

خمیری هم هست و با ادویه هات کاری نداره و کلا ضرری برای انسان نداره

واسه مارو همون خمیر کشت و تمام 

دیگه حتی یدونه هم ندیدم

وای خیلی بده. چاره‌ ای نیست کابینت را خالی کن و چند بار  تارومار بزن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

وای ....منم گاهی تو آشپزخونم هست اعصابم خراب میشه

اسپری کامن بزن عااالیه.واسه اسی توضیح دادم

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛
اسپری کامن بزن عااالیه.واسه اسی توضیح دادم

ماهم اینو چند سال پیش زدیم ی بار 

فوق العاده بود 

حدودا ۴ سال پیش 

دیگه سوسک نداریم 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔

بریز بیرون سم کامن بزن یه دو روز دستش نزن بذار سم بمونه بعدم کابینارو آبکشی کن دیگه نه سوسک داری نه هیچی تمیزم هس ادویه هاتو بذار سرجاش

‌  ‌ امروز بیشتر از دیروز دوستت دارم و فردا بیشتر از امروز ، واین ضعف من نیست قدرت تو است...♾💌🫂️

یکی از این دو تا بود الان یادم نیست عالی بود