اخه صندلی ماشین دیگه کجا بزارم اونام سه نفرن مام سه نفر
نمیدونم چرا شوهرم گیر داده مثلا میخواد رابطه منو مادرش خوب شه چون ی بلایی سرم اوردن بچمم سقط شد نمیتونم بدیاشو زخم زبوناش فراموش کنم فقط سپردمش ب امام رضا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم تا به حال چند بار خودتون تنهایی رفتید مسافرت و چند بار با خانواده همسر؟
خودمون سالی سه بار مسافرت میریم ولی یبار با خانواده همسرم شمال رفتیم فقط بعد مادرشوهرم و خواهر شوهرم یمدت خیلی اذیتم کردن و منم قهر کردم باهاشون حالا مثلا میخاد با ما بیان که رابطمون خوب شه نمیدونه من تو قبرم مادرش نمیبخشم و فراموش نمیکنم حرفها و کاراشو فقط بخاطر شوهرم موندم تو رودرواسی
اخه من نمیدونم چرا مردا حرف مازنارو نمیفهمن مگه میشه همش حرف شوهر باشه اخه
اینم فک میکنه باما بیان رابطمون خوب میشه میدونی من تحمل مادرش برام سخته میدونی چیه هیج جوره زبونش خوش نیس یعنی دنیا رم براش بیاری بازم میگه عروس فلانی اینجوری خوبه و... مثلا مریض بود بردیم دکتر چقد زنگ ک حالش پرسیدم اوردم خونمون بعد آخر که خوب شد میگه تو نزدیک نشو حالا میگی مریضم کرد یعنی شوهرم انقد ناراحت شد گفت بیچاره از لحظه اول کنارته این چ حرفیه میزنی دیگع از چشم افتاده بدددددجوررر
آخه گفتی پدر و مادرش فک کردم همین دو نفرن فقط خواهر مردا خیلی هوای خانواده خودشونو دارن
شوهرم خیلی ب پدر مادرش میرسه حالا پدرش خداییش خوبه ولی مادرش ابجیش خیلی حسودن یعنی هیچوقت خوبی ادم نمیبینن رفتم خونه ابجیش براش کادو ی ظرف شکلات خوری با شیرینی بردم بعد اومده ب مادرش گفته باید برام ی وسیله برقی میخرید بعد حتی منو پاگشا دعوت نکرد بقران بعد مادرشم پررو اومده میگه دخترم همین داداش داره چرا براش وسایل برقی نخریدین انتظار داره یعنی از این همه وقاحت و بی شرمی هنگ کردم بخدا
خودمون سالی سه بار مسافرت میریم ولی یبار با خانواده همسرم شمال رفتیم فقط بعد مادرشوهرم و خواهر شوهرم ...
به نظر من یه فرصت دوباره بهشون بده...اگه واقعا قصدشون خوب شدن روابطش... تو هم باهاشون مهربون باش و هم اگه خواسته ای داشتی بگو مثلاً میشه یکم بچه رو بگیرین من پام خسته شد...هرچی بتونی با محبت و مهارت درست باهاشون خوب باشی و اونا رو هم با سیاست خودت خوب نگه داری توی زندگیت آرامش بیشتری داری و روابطت با همسرت هم بهتر میشه عزیزم.... امیدوارم هرجا هستی شاد و سلامت باشی