2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دکترت اجازه میده مصرف کن چون سرشار از مواد معدنیه و ممکنه بدن شما بهش نیاز نداشته باشه

برای خانم های باردار مصرفش روی قوطی نوشته ولی شما باید از دکتر بپرسی

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

من سر بچه ام با شیر یا آبمیوه میخوردم. توش حل کن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

سلام گلم من میخوردم ولی توبارداری وشیردهی روش نوشته چجوربخوری عالیه وخوش طعم وگرون ۴ سال پیش ۸۰ ۹۰ بود واینم بگم من زمان کرونا یروز خوردم یهوتپش قلب گرفتم عرق کردم نبضم رفت بالا نه پراز ویتامین بود ومن کرونا گرفته بودم ونمیدونستم وخوردم خیلی حالم بدشد یادش بخیر😁فکزکردم دارم نیمیرم

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***