2777
2789
عنوان

محکوم به زندگی😔😪

1072 بازدید | 33 پست

خدایا کفر نمی‌گویم پریشانم چه میخواهی تو از جانم

مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی

با قلم می‌گویم ای همزاد، همراه، هم سرنوشت

هردومان حیران دوران های زشت

شعرهایم را نوشتی دست خوش

اشکهایم را کجا خواهی نوشت؟؟ 😢😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تویه تاپیکی ازشرایط زندگیت گفته بودی خیلی ناراحت شدم چرانمیری سرکار؟

سلام ممنون عزیز،،، شرایطشو ندارم، هیچ حرفه ای و بلد نیستم،، در وهله ی اولم شوهرم نمیزاره، دوتا دختر دارم تو خونه، یه دوماه تو یه گلخونه کارمیکردم شوهرم فهمید کتکم زد، بعد اون مقداری هم ک کارکرده بودم تو یه کارت بود ازم گرفت😪

سلام ممنون عزیز،،، شرایطشو ندارم، هیچ حرفه ای و بلد نیستم،، در وهله ی اولم شوهرم نمیزاره، دوتا دختر ...

جدی خب مگ بهش نگفته بودی میری سرکار؟؟عزیزم قالی بافی بلدنیستی بیارخونه بباف،دلم کباب شد ب شرایطت امیدوارم خدایه راه نجات بزاره پیش پات

خدایا!من یاغی نیستم✋
جدی خب مگ بهش نگفته بودی میری سرکار؟؟عزیزم قالی بافی بلدنیستی بیارخونه بباف،دلم کباب شد ب شرایطت امی ...

فدات ممنون عزیزم مرسی والله نه تا دیپلم گرفتم شوهرم دادن، 

فدات ممنون عزیزم مرسی والله نه تا دیپلم گرفتم شوهرم دادن، 

ای باباعیب نداره خدابزرگه خدابدلت ارامش بده ومعجزه هاببینی توزندگیت هردفعه یادم بیفتی دعات میکنم

خدایا!من یاغی نیستم✋

از تو اینترنت یاد بگیر جعبه کیک و شیرینی درست کنی یا همین گلخونه رو تو خونه انجام بده قلمه بزن یه خورده روش کرد بفروش 

بچه ها چندوقت شونه؟ رو بهانه اونا پول بیشتر بگیر از همسرت

از تو اینترنت یاد بگیر جعبه کیک و شیرینی درست کنی یا همین گلخونه رو تو خونه انجام بده قلمه بزن یه خو ...

اصلا دل و دماغ زندگی ندارم گلم حس زندگی درونم مرده دلم به هیچ کاری نمیره، 8 و 14 سالشونه والله به بهانه بچه ها هم قبل عید گفتم پول بده گناه دارن حالا خودم هیچ اینا بچه ان دخترن برم یه تیک لباس نو بخرم یه کاری باهامون کرد ک پشیمون شدم از حرفم بعد همون روز 10 تومن داد به داداشش،، اتفاقا دیروز هم بهش گفتم 500 بده واسه مدرسه خواستن هرچی حرف بود از دهنش در اومد زد نیم ساعت بعدش شوهر خواهرش زنگ زد واسه پول فوری ریخت حسابش😐

اصلا دل و دماغ زندگی ندارم گلم حس زندگی درونم مرده دلم به هیچ کاری نمیره، 8 و 14 سالشونه والله به به ...

تلفنی با یه مشاوره صحبت کن 

یه ذره خودتو جمع و جور کن سعی کن مردانه برخورد کنی سعی کن غروری ک پدرت داخلت پرورش داده رو بیدار کنی 

محکم و با صلابت 

حرفتو بزن زمان برده داری و ضعیفه کشی خیلی وقته تموم شده 

با مشاور صحبت کن مشاوره های بهزیستی تو هر شهر تلفنی و رایگان مشاوره میدن 

اگر راحلش موثر نبود خوبی ک داره از ته قلبت بایکی کامل صحبت کردی خودتو آروم کردی

انشاالله تو این شب های عزیز ورق زندگیت برگرده و خدا و امیرالمونین و حضرت زهرا به دلت و بچه ها نگاه کنن 

یه خانومی زده بود 1400 بار صلوات برای حضرت موسی بن جعفر خیلی خیلی زود حاجت گرفتن 

بخونید برای شفای دلتون سلامتی پدرومادرتون و روزای خوب زندگی و عاقبت بخیری بچه های گلتون

تلفنی با یه مشاوره صحبت کن  یه ذره خودتو جمع و جور کن سعی کن مردانه برخورد کنی سعی کن غروری ک ...

ممنون عزیزم داغ عزیزات نبینی، انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده،، پدرو مادرم باعث این حال بد الانمم خیلی ضعیف منو بار آوردن بعد مجبور کردن با یه هیولا ازدواج کنم اصلا زبون ندارم نمیتونم در برابر ظلم از خودم دفاع کنم دخترام عین خودم شدن گوشه گیر و افسرده، خدا از دلت بشنوه زندگی منم تغییر کنه و من و بچه هاممم روخوش زندگی رو ببینیم، خیلی بی کس و بی پناهم تو عقد بودم مادرو داداشم تو تصادف فوت شدن بعدم بابام رفت زن گرفت و منو کلا رها کرد به حال خودم😖

یه خانومی زده بود 1400 بار صلوات برای حضرت موسی بن جعفر خیلی خیلی زود حاجت گرفتن  بخونید برای ...

آره گلم دیدم تاپیکو بهش، گفتم واسم دعا کنه،، تا الانم 600 تا صلوات و فرستادم مونده 800 دیگه انشالله همه حاجت روا بشن همینطور شما