2777
2789
عنوان

محکوم به زندگی😔😪

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 33 پست
شغل همسرت چیه؟ تو خونه نمیتونی کار کنی؟ ترشی و خیار شور و... برا رستوران ها درست کنی؟

شرکت نفت کارمیکنه،، نه گلم هیچ پولی ندارم ک هزینه خرید وسایلاش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش و بگم من اگه جای تو بودم یه دل سیر میزدمش یا حتی شاید می کشتمش نمی دونم چجوری باهاش زندگی می کنی. برو به خاطر نفقه ازشش شکایت کن. بعد اگه روت دست بلند کرد هم دوباره ازش شکایت کن بندازش زندان آدم میشه آدم هم نشد با همین سابقه ای که براش درست کردی می تونی هم درخواست طلاق کنی هم مهریه

راستش و بگم من اگه جای تو بودم یه دل سیر میزدمش یا حتی شاید می کشتمش نمی دونم چجوری باهاش زندگی می ک ...

گلم فک میکنی خودم این فکرا رو نکردم، حتی یه چند بار به ذهنم رسید خودمو وبچه هامو... من هیچ پشت پناهی ندارم یه بار چن سال پیش ازش شکایت کردم به هیچ جانرسید. رفتیم شورای حل اختلاف اونجا مجبورم کردن اعضای شورا ک رضایت بدم وتعهد گرفتن ازش ولی تااومدیم خونه به خاطراین کارم ک آره آبرومو بردی و دیدی هیچ گو.. هی نخوردی و کسی برات کاری نکرد جایی نداری که بری و.هزارتا بدو بیراه دیگه تا جون داشت منو کتک زد زیر مشت ولگداش جلو دخترم داشتم جون میدادم بعد اون هربلایی سرم میاره جرات هیچ اعتراضی ندارم میترسم ازش هرچند هنوزم بعد17سال باوجود دوتا بچه هنوزم ازش کتک میخورم ولی جرات شکایت ندارم میترسم ازخونه بندازم بیرون جاییم ندارم برم آواره کوچه خیابون بشم

مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی؟ هرکسی اومده به این دنیا انتخاب خودش بوده

مثلا تو خودت انتخاب کردی که بیای به این دنیا، ولی من انتخاب خودم نبوده، شاید تو انتخاب خودت بوده،، من همیشه پدرو مادرم ک باعث بوجود اومدن وبعدم باعث این حال بدم بودن لعنت میکنم هرچند مادرموسالهاس ندارم بابامم رفت زن گرفت و منو رها کرد وسالهاس هیج خبری ازم نگرفته ونمیدونم کارمیکنه نمیدونه چکارمیکنم، وفقط واسه عشق حالشون این وسط منم اومدم تواین دنیای بی رحم ووحشی، که نمیدونم تقاص کدوم گناه نکرده رو دارم پس میدم

گلم فک میکنی خودم این فکرا رو نکردم، حتی یه چند بار به ذهنم رسید خودمو وبچه هامو... من هیچ پشت پناهی ...

به خاطر چی ازش شکایت کرده بودی؟ هر دفعه که کتک زد برو پزشک قانونی بزار جمع بشه. بعد قبل از این که کاری بکنی از وکیل مشورت بگیر احتیاجی به پول نداره. بزار یه حبس بلندمدت براش ببرن

به خاطر چی ازش شکایت کرده بودی؟ هر دفعه که کتک زد برو پزشک قانونی بزار جمع بشه. بعد قبل از این که کا ...

کتکم زده وبیرون کرده بود منو از خونه 17ساله خیلی تنها وبی کسم هیچ راهی جز ساختن ندارم فقط نگران دخترامم ک آیندشون چی میخواد شه، ازخدا گله میکنم ک تو ک وضعیت من می‌دیدی چرا بهم پسر ندادی، اگه پسربودن حداقل تو خونه نبودن ببینن ورو روح وروان شون اثربزاره افسرده بشن

لعنت به همشون. ان شالله یه بلایی سرشون بیاد که تا آخر عمر گرفتار بشن

نمیاد گلم روز به روز گردن کلفت و خوش رنگ و روتر وظالم ترمیشن،،، البته چنتا داداش دیگه هم داره  ولی اونا زناشون ازخودشنه من تنها وسطشون غریبم،، تا چیزی. به زناشون میگن زناشون صدتا فحش بهشون میدن ولی من نه بلد هستم فحش بدم، نه جراتش دارم،، دوتا خواهرم دارن ک ازبس با شوهراشون بدن شوهراشون بیچاره ها جرات حرف زدن ندارن

کتکم زده وبیرون کرده بود منو از خونه 17ساله خیلی تنها وبی کسم هیچ راهی جز ساختن ندارم فقط نگران دختر ...

تو دادگاه چه تعدی ازش گرفتن؟ که دیگه کتکت نزنه؟ خب وقتی کتک می زنه چون قبلن هم سابقه داشته راحت می تونی بدبختش کنی دیه و زندان ببری. فقط تا می تونی به دلایل مختلف براش پرونده درست کن. از وکیل مشورت بگیر. تو مدتی هم که زندانه و حبسش و میگذرونه هم درخواست طلاق و مهریه و نفقه کن هم برای خودت کار پیدا کن یکم پول جمع کن قبل از این که آزاد شه برو مستاجری درآمد آرایشگری خیلی خوبه. اگه به خاطر کتک زدن براش پرونده زیاد درست کنی صد در صد می تونی طلاقت و بگیری.