2777
2789
عنوان

بین دو راهی موندم

307 بازدید | 7 پست

امروز یکی از دوستهام ک باهاش تعارفم دارم رفته بود ارایشگاه برای لیفت لمینت مژه بعد قشنگ شده بود منم گفتم واسم وقت بگیر اونم واسه فردا صبح وقت گرفته الان فهمیدم جفتش باهم میشه ۸۰۰ درحالی ک جاهای دیگ خیلی کمتر الان موندم کنسلش کنم یانه اوضاع مالیمم خوبه نمیدونم برم یانه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واسه ات پولو نيست برو ولي اگه اوكي نيستي بهش بگو قبلش يه جاي ديگه نوبت گرفته بودم حدود ٣٠٠بيعانه دادم زنگ زدم به خانومه كه كنسلش كن بيعانه رو بده گفت كنسل كني بيعانه رو نميدم بعد بگو حالا سري بعد وقتي ميدوني جاي ديگه ارزون تره تو اين اوضاع كه به سختي ميشه پول دراورد پولتو دور نريز 

بنظرم خیلی بی ادبانه هست که بخوای کنسل کنی! اگه واقعا هزینش برات مهم بود باید اول قیمت میپرسیدی بعد میگفتی برام نوبت بگیر. مشکل از خودت بوده که نپرسیدی‌. پس لطفا برو و اون دوست بنده خدات رو پیش مژه کارش بی آبرو نکن.

میگی مشکل مالی هم نداری پس ضرر خاصی بهت وارد نمیشه با این یه بار. در عوض تجربه میشه که دیگه بپرسی