2777
2789
عنوان

زندگی بعد از طلاق چجوریه؟؟

1888 بازدید | 36 پست

همسرم معتاده و میخوام جداشم ،جامعه ای چه دیدی به یک زن معتاد داره؟؟زندگی بعد از طلاق چجوریه؟خیلی میترسم ازش،از حرف مردم ،دید مردای اطراف....۲۲ سالمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جامعه ما دید عقب افتاده ای به یک زن داره و اگه میخوای جدا شی باید آمادگی حرف شنیدن از همه رو داشته باشی وقتی یک زن مطلقس به چشم کسی که مجرم نگاش میکنن سرکوفت اطرافیان هست مسئولیتت چند برابر میشه باید بتونی از پس روحی و مالی بربیای

من رفتم سر کار صبح تا شب کار میکردم 

وقت اینکه بشینم فکر و خیال کنم نداشتم 

دستمم نو جیب خودم بود 

تنهایی و خراب شدن زندگیم  سخت بود

ولی انقدر اذیتم کرده بود که حس دلتنگی نذاشتم 

۲ سال بعد طلاقم ازدواج کردم 

زندگیم عالیه خدا رو شکر 

الان قیافه ی شوهر قبلیت دیدن داره

اتیش گرفته 

اون موقع میگفت من احمق بودم گرفتمت طلاق بگیری هیچکس نمیگیره بهت رو 

شوهرم از همه لحاظ خوبه تحصیلات و موقعیت اجتماعی و خانواده و تیپ و قیافه 

فقط موهای جلوی سرش ریخته بود هر جا نشسته میگه شوهرش کچله   

من رفتم سر کار صبح تا شب کار میکردم  وقت اینکه بشینم فکر و خیال کنم نداشتم  دستمم نو جیب ...

خداروهزارمرتبه شکر،برنامه منم فقط اینه که تاجون دارم کارکنمو شبو از خستگی بیفتم  تا فکرو خیال نکنم،عزیزم دید مردا بهت چجوری شده بود؟دید خانواده از بابت پوشش و ارتباطت با مردا؟من دوسندارمبخاطر مطلقه شدنم همه جرات کنن به یه دید دیگه به من نگاه کنن..