اول از همه بگم که این اکانت من نیست با اکانت دوستم اومدم گوشیم خرابه برای همین ...
بچه ها من کنکوری هستم ... میخوام کنکور زبان بدم ... از کلاس اول تا دوازدهم کلاس زبان رفتم و همیشه زبانم تو مدرسه 20 بود ... اصلا نخونده 20 بودم ... یه بار کلاس هشتم بودم با یکی از عمو هام رفتم کانادا خیلی هم خوب تونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم .. من تو کلاس زبان کلی کتاب کار کردم .. دیگه واسه کنکور فقط تست میزدم ... همیشه هم خوب تست میزدم معمولا سوالی هم نبود که بلد نباشم ... نزدیکای عید تقریبا دو هفته به عید دیگه تست نزدم و کلا درس رو ول کردم و با دوستام بیرون بودم همش گفتم حال و هوام عوض بشه .. مامانم همش با من دعوا کرد .. تا این که امروز به بابام گفت دخترت درس نمیخونه که حیف این همه پول خرجش کردی ... مگه ایرادی داره تو کل دوازده سال من دو سه هفته استراحت کنم ... خیلی بهم برخورد ....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم شاید مامانت بد گفته ولی حق داره این همه سال زحمت کشیدی این دوسه ماه هم تمام تلاشتو بکن بعد که کنکورتو دادی هرچقدر خواستی استراحت کن . من خودم از دوستام بودن که تا عید خیلی خوندن ولی خسته شدن ولش کردن و کنکورشونو خراب کردن
من همیشه درس خون بودم .. مدیر مدرسه هم به مامانم گفت .. این بهم بر میخوره که چرا این همه سال که تلاش کردم هیچی نگفت الان دو هفته درس نخوندم اینجوری بهم میگه