2777
2789
عنوان

حق با منه یا با مامانم ..؟

207 بازدید | 11 پست

اول از همه بگم که این اکانت من نیست با اکانت دوستم اومدم گوشیم خرابه برای همین ...

بچه ها من کنکوری هستم ... می‌خوام کنکور زبان بدم ... از کلاس اول تا دوازدهم کلاس زبان رفتم و همیشه زبانم تو مدرسه 20 بود ... اصلا نخونده 20 بودم ... یه بار کلاس هشتم بودم با یکی از عمو هام رفتم کانادا خیلی هم خوب تونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم .. من تو کلاس زبان کلی کتاب کار کردم .. دیگه واسه کنکور فقط تست میزدم ... همیشه هم خوب تست میزدم معمولا سوالی هم نبود که بلد نباشم ... نزدیکای عید تقریبا دو هفته به عید دیگه تست نزدم و کلا درس رو ول کردم و با دوستام بیرون بودم همش  گفتم حال و هوام عوض بشه .. مامانم همش با من دعوا کرد .. تا این که امروز به بابام گفت ‌‌دخترت درس نمیخونه که حیف این همه پول خرجش کردی ... مگه ایرادی داره تو کل دوازده سال من دو سه هفته استراحت کنم ... خیلی بهم برخورد .... 

ن اشکال نداره چند روز استراحت کن بعد درس

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میخواهی لیسانس زبان بگیری 

حالا یا ادبیات یا مترجمی یا زبانشناسی 

که چی بشه 

یک رشته دیگه برو اگه زبان هم عالی باشی عملا در دو رشته موفقی 

لیسانس زبان کاربری زیادی نداره وقتی زبانت خوبه

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند

عزیزم شاید مامانت بد گفته ولی حق داره این همه سال زحمت کشیدی این دوسه ماه هم تمام تلاشتو بکن بعد که کنکورتو دادی هرچقدر خواستی استراحت کن . من خودم از دوستام بودن که تا عید خیلی خوندن ولی خسته شدن ولش کردن و کنکورشونو خراب کردن

اینجا همیشه حق با ماماناست

من همیشه درس خون بودم .. مدیر مدرسه هم به مامانم گفت .. این بهم بر میخوره که چرا این همه سال که تلاش کردم هیچی نگفت الان دو هفته درس نخوندم اینجوری بهم میگه

عزیزم شاید مامانت بد گفته ولی حق داره این همه سال زحمت کشیدی این دوسه ماه هم تمام تلاشتو بکن بعد که ...

من بعد کنکور هم باید برم کلاس کامپیوتر .. چون خانواده‌ام هیچ وقت نمیخوام من بیکار باشم ... حالم از درس خوندن بهم میخوره دیگه 

من بعد کنکور هم باید برم کلاس کامپیوتر .. چون خانواده‌ام هیچ وقت نمیخوام من بیکار باشم ... حالم از د ...

اون کلاس کامپیوتر بعد کنکور و ولش کن تابستون و استراحت کن کلا ولی الان درستو ول نکن فوقش یه هفته ی اول عید و به خودت استراحت بده و دوباره شروع کن

اون کلاس کامپیوتر بعد کنکور و ولش کن تابستون و استراحت کن کلا ولی الان درستو ول نکن فوقش یه هفته ی ا ...

خودمم همین تصمیمو دارم ... ولی مامانم میگه نه یادت می‌ره ... هر چی میگم یه بهونه میاره