2777
2789
دلم میخواست سال تحویل پیش خانوادم باشم ولی قبول نمیکنه میگه سال بعد میبرمت ولی میدونم الکی میگه

😂😂😂😂 

منم پدرم یک بار مادرم نبرد برای سال تحویل پیش خانوادش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اخلاق پدرم رو می دونن ولی شوهرم اینحوری نیست که بخاد بزنه تو سرم فقط لجباز همین

خداکنه اینطور باشه 

خب بگو بخاطر عروسی کوتاه بیا 

ارزش نداره شیرین ترین شب زندگیتون با تلخی بگذره 

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️
خداکنه اینطور باشه  خب بگو بخاطر عروسی کوتاه بیا  ارزش نداره شیرین ترین شب زندگیتون با ت ...

به خدا منم همینو بهش میگم تنها حرفش چیه چرا بابات هردفعه باید اشک تورو در بیارع حتما توی عروسی هم همین کار میخاد بکنه نیاد بهتره میگمش نمیشه بابام

😂😂😂😂  منم پدرم یک بار مادرم نبرد برای سال تحویل پیش خانوادش

اخه زورم میاد اگ من نرم پیش خانوادم خودشم نره پیش خانوادش 

بدم میاد فرق میندازه 

منم ادمم احساس دارم

به خدا منم همینو بهش میگم تنها حرفش چیه چرا بابات هردفعه باید اشک تورو در بیارع حتما توی عروسی هم هم ...

شوهرتون واقعا حق داره خب شماهم باشی ببینی کسی ناراحتش میکنه عصبی میشی ی حرکتی میکنی 

ولی خب بگو این ی بارو کوتاه بیاد جلوی مهمون خوبیت نداره پدر عروس نباشه 

دیدی با زبون نرم راضی نمیشه بزن به اون دنده بگو بابام نیاد عروسی نمیگیریم😂🤦یکمم ناز کن گریه کن 🤦😂

شوهرتون واقعا حق داره خب شماهم باشی ببینی کسی ناراحتش میکنه عصبی میشی ی حرکتی میکنی  ولی خب بگ ...

واییییییی باورم نمیشهههههه اومد تو حیاط بم گف بیا تو بخابیم خابم میاد گفتمش تو برو من خابم نمیاد بعد گف فقط همین ی بار اونم به خاطر تو بعد رف داخل