2777
2789
توی تاپیکای قبلی گفتم سر پدرم  پدرم با من بد صحبت کرد اینم باهاش بحث کرد که چرا اینجوری باهاش ...

همسرتون نباید دخالت میکرده

تو خودت باهاش حرف بزن بره معذرت خواهی کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان اومدم تو حیاط نشستم رو صندلی هرجا میرم میاد پیشممم هوفف

خوبه باز بگو خداروشکر مثل مال من نیست بخوابه حرص ادم در بیاد😕 صدا نفس کشیدنشم رو مغزمه

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️
خوبه باز بگو خداروشکر مثل مال من نیست بخوابه حرص ادم در بیاد😕 صدا نفس کشیدنشم رو مغزمه

اخخخ این قهرم که کنم هرجا هم برم بخابم میاد پیشم میگه باید تو بغل خودم بخابی😂 اینش خوبه فقط لجباز

توی تاپیکای قبلی گفتم سر پدرم  پدرم با من بد صحبت کرد اینم باهاش بحث کرد که چرا اینجوری باهاش ...

تاپیکاتونو خوندم البته ک باباتون مقصره حداقل جلوی شوهرتون باید احترام میزاشت 

ولی خب کم کم شوهرتونو راضی کنین چون هرچیم باشه کوچیک تره 

بعدا با پدرتون صحبت کنین ک ی سری مسائل رو نباید شوهرتون بدونه چون همه اینا بعداذب ضرر خودتون تموم میشه

😂😂 عجب بابا مردیه واسه خودش بگو لجبازی نکنه 😂

همین دیگه انقد اذیت شدم نشستم از دستش گریه کردم بعد پروو اومده بغلم می کنه حالا خوبه من از دست اون دارم گریه می کنم 

اخخخ این قهرم که کنم هرجا هم برم بخابم میاد پیشم میگه باید تو بغل خودم بخابی😂 اینش خوبه فقط لجباز

من برعکسم باهاش قهرم باشم میچسبم بهش موقع خواب ولی امشب حرصم گرفته هیچ خوشم نمیاد ازش😂دلم میخواد برم پایین پیش مادرشوهرم اینا بخوابم 😐🤦

پدرم اخلاقش همینه درستم نمیشه منم موندم این وسط

باور کن فردای روز شوهرت همینارو میاره تو روت 

هرچقدرم ک باهم یکی باشین نباید بزاری از همه چی خبر داشته باشه ی سری مسائل پنهون بمونه بهتره

باور کن فردای روز شوهرت همینارو میاره تو روت  هرچقدرم ک باهم یکی باشین نباید بزاری از همه چی خ ...

همه اخلاق پدرم رو می دونن ولی شوهرم اینحوری نیست که بخاد بزنه تو سرم فقط لجباز همین