2777
2789
عنوان

شوهرم رفت نوشابه بخره ولی برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شوهر دزدا شیفت صبح کار میکنن، شبا زود میخابن 😁😂

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 

اشتباه کردی دیگ باید میفرستادی پنیر بگیره پنیررررررررر

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
میدونم همه بدبختی کشیدن اما دیگه ادم حاضر نیست جوون باشی و خونت خراب بشه

بیس روزه خونه ی مادرش داره کلفتی میکنه صبح میره شب میاد زن و بچش براش مهم نیست دایم میگه خستم نمیگه نهنه ی بیشعورمو ول کنم زن و بچمو ببرم شب عیدی بیرون

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم