2777
2789
عنوان

شوهرم رفت نوشابه بخره ولی برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرسیم برن پنیر بگیرن بعد تعقیبشون کنیم ببینیم چی میشه 🤫😂

شاید یه شوهر دزد سریالی هست که شوهرایی که پنیر میخرنو میدزده باید یه روز لباس مردونه بپوشم خودمو جای شوهر جا بزنم برم پنیر بخرم ببینم داستان چیه🤔

شاید یه شوهر دزد سریالی هست که شوهرایی که پنیر میخرنو میدزده باید یه روز لباس مردونه بپوشم خودمو جای ...

ارع فک کنم پنیرم خیلی دوست داره 😂

دکتر اینبار برایم نم باران بنویس .. دو سه شب پرسه زدن توی خیابان بنویس ... 

عزیزم اونا گی نیستن هیج جا ثابت نشده که گی ان خودشونم چیزی نگفتن 

درضمن چه ربطی داره !من قبل اینکه ارمی بشم هم از پشم بدم اومد 😂چیو به چی چسبوندی اصلا؟!

Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi  اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear  & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃
عزیزم اونا گی نیستن هیج جا ثابت نشده که گی ان خودشونم چیزی نگفتن  درضمن چه ربطی داره !من قبل ا ...

🤣🤣اون تاپیکه قفل شد میدونستم بالاخره باید جوابمو بدی آرمیا خیلی تعصبی ان😂😂 از رفتاراشون معلومه خب گن ان میچسپونن بهم

🤣🤣اون تاپیکه قفل شد میدونستم بالاخره باید جوابمو بدی آرمیا خیلی تعصبی ان😂😂 از رفتاراشون معلومه خ ...

خب من ادمی نیستم که معمولا جواب بدم اما خب یکم قضاوت شد انگاری …میتونی اصلا برات مهم نباشه حتی اگه رفتار برادرانه هم داشته باشن باز یه چیزی میگن بهشون به هر حال از اینکه طرفدارشونم افتخار میکنم چون جدا از گرایششون خیلی چیزا یاد گرفتم 😇💜

Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi  اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear  & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃