2777
2789
عنوان

سوسک آشپزخونه😭😭😭😭

1073 بازدید | 106 پست

بچه هاتوروخداکمکم کنید من چیکارکنم پرازآشپزخونه شده سوسک من وسواس دارم آشپزخونه من تمیزه ایناازکجامیان سم پاشیم کردم فایده نداشت چیکارکنم الان

سم کامن بزن .ایناربطی به تمیزی وکثیفی نداره .سوسکاعاشق جای گرم ومرطوب وتاریکن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا مورچه تاید ریختم رفت سوسکو نمیدنوم

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

خمیر سوسک واریور بزن  منقرض میشن

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه

ما سوسک های آشپزخونمون رو با مشعل ایزوگام از بین بردیم.. شعله گرفتیم تو تموم درزهای آشپز خونه.. هم خودشون از بین رفتن هم تخم هاشون.. البته کابینت های ما فلزی بود

یکی هم خمیر امحا، عالیه

سم کامن بگیر بپاش همه جا زیر گاز ازداخل 

داخل کابینتا 

زیر کابینتها

زیر و‌پشت لباسشویی 

پشت یخچال و‌زیرش 

همه ی دور تادور کف آشپزخونه

همه جارو بپاش یه روز از خونه برید بیرون اگه بچه دارید

همشون میمیرن

فقط چون تخم گذاری کردن یه هفته دیگه دوباره همینکارو تکرار کن کلا ریشه کن میشن

بعدشم در ظرف های مواد غذایی رو رو‌باز نذار

شبا همه ظرفا رو بشور سینکم خشک کن تو آبراهشم کامن بریز