2777
2789
عنوان

تا بحال شده دعاتون بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 29 پست
آره ،دیر شده ولی شده قبلا مذهبی نبودم ولی بعد اون اتفاق شدم از یک آدمی که تو مهمونی ها اصلا حجاب ن ...

من ادم مدهبی تقریبا نمازم بجا حجابم به اندازه 

انقد چن وقته صداش میکنم وتنهام گذاشته 

ک دیگ دلم نمیخاد حتی منی ک عاشق نماز بودم نماز بخونم خیلی تنهام گداشته خیلی

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
اوه ،هشت سال بیکاری خیلی سخته،تجربه کردم

اره از لحظه ای ک عروسی کردیم بیمار بود تا وقتی پسرم کلاس دوم شد 

تازه دومشم تموم شد اوایل سومش

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ادم مدهبی تقریبا نمازم بجا حجابم به اندازه  انقد چن وقته صداش میکنم وتنهام گذاشته  ک ...

چند وقته؟

من دو سال شبانه روز گریه میکردم 

پشت زمستان دلم؛هست بهاری که نگو🍃
اره از لحظه ای ک عروسی کردیم بیمار بود تا وقتی پسرم کلاس دوم شد  تازه دومشم تموم شد اوایل سومش

پدر منم یه دو سه سالی مریض بود خیلی سختمون بود

چن سال دعا کردی برای شعل شوهرت  و بچه داریت  ادم مدهبی؟

8و9سال برای کار همسرم

دوسال برای هرکدوم از بچه هام

همه چی رو قبول دارم ولی تو نماز کاهلی میکنم و حجابمم میانه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
چند وقته؟ من دو سال شبانه روز گریه میکردم 

خیلی ساله 

نمیدونم چن ساله هرچی صداش میکنم اصلا انگار ن انگار.دعاهامو نمیشنوم 

چیزای کوچیک گاهی براورده میشه 

ولی دیگ این بار خیلی تنها این مشکلی ک واسم پیش امدا انتطار داشتم یکم بیشتر هوامو داشته باشه 

پدر منم یه دو سه سالی مریض بود خیلی سختمون بود

اشتباه تاپیی شده بیمار بیکار بود... 

8و9سال برای کار همسرم دوسال برای هرکدوم از بچه هام همه چی رو قبول دارم ولی تو نماز کاهلی میکنم ...

چه صبر داشتی

منم ۱۰ سال واسه شغل خودم دعا میکنم نمیشه البته اینکه شوهرمم هی سنگ میندازه بی علت نیس

برای خوب شدن رابطه خودم شوهرم ۹ سال دعا میکنم 

برای بچه ۳ساله 

دیگ نمیکشم 

خیلی ساله  نمیدونم چن ساله هرچی صداش میکنم اصلا انگار ن انگار.دعاهامو نمیشنوم  چیزای کوچ ...

بعضی وقتا به صلاح نیست

یکی از نزدیکام ۱۰ سالی هرچی دعا می‌کرد برآورد نمیشد ،همش از خدا شاکی بود

الان از اون ماجرا ۲۰ سال میگذره روزی ده بار شکر میکنه که اون خواستش نشد وگرنه بدبخت میشد

باید صبوری کرد

منم ۱۸ سالمه ،خیلی سختی کشیدم،دیگه چکار کنیم تقدیره

اومدیم این دنیا امتحانامونو بدیم پاس بشیم و بریم

به قول مامانم دنیا میگذره،خدا عاقبت آخرتمون رو به خیر کنه

اشتباه تاپیی شده بیمار بیکار بود... 

چطوری غُر غُر های بقیه رو تحمل کردید

یه خانمی بود خدا رحمتش کنه،میگفت:از درون خود خودمو میخورم از بیرون مردم منو میخورن

صبرتون بسیار زیاده ،دمتون گرم

همسرتون در حال حاضر شغلشون چیه؟

بعضی وقتا به صلاح نیست یکی از نزدیکام ۱۰ سالی هرچی دعا می‌کرد برآورد نمیشد ،همش از خدا شاکی بود ال ...

پس باید بگم کلا زندگی خوش داشت یک روز خوش داشتن ب صلاحم نیس هرچی خواستم نشدعه پس فقط فک کنم مردن وبدبختی ب صلاحم چی بگم والا 

من خیلیارو دلداری میدادم ولی بااین ضربه اخری دیگ نمیکشم 

امیدوارم بعد این ۱۸سال پر از موفقیت واشته باشی ک گدشته فراموش کنی❤️

چه صبر داشتی منم ۱۰ سال واسه شغل خودم دعا میکنم نمیشه البته اینکه شوهرمم هی سنگ میندازه بی علت نیس ...

خدا حاجت روات کنه

بسلامتی بهت بده

منم از خدا بابامو میخوام یا مامانمو 

چطوری غُر غُر های بقیه رو تحمل کردید یه خانمی بود خدا رحمتش کنه،میگفت:از درون خود خودمو میخورم از ب ...

هی چی بگم

اگه بدونی چیا کشیدم بابت کفش نداشتن پسرم پول پرت کردن جلوم 

ومثل سگ رفتار کردنشون با ادم