2777
2789
عنوان

تا بحال شده دعاتون بگیره

166 بازدید | 29 پست

چه دعایی چه خواسته 

چیکار کردین براورده شده؟

خودتون ادم مدهبی هستین یا نه؟

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ،دیر شده ولی شده

قبلا مذهبی نبودم ولی بعد اون اتفاق شدم

از یک آدمی که تو مهمونی ها اصلا حجاب نداشت تبدیل شدم به یه آدم محجبه

کسی که تو وجود خدا شک داشت تبدیل شدم به یه نماز خون

پشت زمستان دلم؛هست بهاری که نگو🍃

اره چندباری

یکیش بعد 8سال بیکاری شوهرم رفت سرکار

و بچه دار شدنم برای دوتاشون

الانم خداکنه صدام برسه به گوشش 

حاجتم براورده شه 

خدای بزرگ همه حاجت رواشن

منم ب خواسته هام برسم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
اره چندباری یکیش بعد 8سال بیکاری شوهرم رفت سرکار و بچه دار شدنم برای دوتاشون الانم خداکنه صدام ...

چن سال دعا کردی برای شعل شوهرت 

و بچه داریت 

ادم مدهبی؟

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
آره ،دیر شده ولی شده قبلا مذهبی نبودم ولی بعد اون اتفاق شدم از یک آدمی که تو مهمونی ها اصلا حجاب ن ...

برای من دعا کن خیلی گرفتارم و مریض

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

اره چندباری یکیش بعد 8سال بیکاری شوهرم رفت سرکار و بچه دار شدنم برای دوتاشون الانم خداکنه صدام ...

اوه ،هشت سال بیکاری

خیلی سخته،تجربه کردم

پشت زمستان دلم؛هست بهاری که نگو🍃
آره ،دیر شده ولی شده قبلا مذهبی نبودم ولی بعد اون اتفاق شدم از یک آدمی که تو مهمونی ها اصلا حجاب ن ...

همیشه شاد باشید

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍