2777
2789
عنوان

شمالی های قشنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 58 پست

تو شمال این موقع سال هوا کاملا غیر قابل پیشبینیه، این عادیه که همزمان تو خیابون یکی رو با کاپشن ببینی و یکی رو با آستین کوتاه، پس بهترین کار اینه هر ۲ مدل رو بیاری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آملی،،امروز سر شیرینی مادر بودیم چارشنبه سوری،،داشتیم شیرینی میخریدیم خییییلی باحال بود

پس خودتون هم مازندرانی هستید 😄

وای گفتی دلم خواست 

شیرینی مادر هم معروفه هم خوشمزه 🥲😋

نوش جانتون

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
من سلمانشهرم گلم یکم از سردی هوا کم شدع ولی باز عید سرده هوا لباس زمستونی بیار حتما

ممنون عزیزم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
پس خودتون هم مازندرانی هستید 😄 وای گفتی دلم خواست  شیرینی مادر هم معروفه هم خوشمزه 🥲😋 نوش ...

از طرف خود شیرینی سرا بود اینقدرررر  اتیش بازی کردن جات خالی،،بعد رفتیم آمل تو کوچمون شد اروپا،،جات خاااالی

از طرف خود شیرینی سرا بود اینقدرررر  اتیش بازی کردن جات خالی،،بعد رفتیم آمل تو کوچمون شد اروپا، ...

قربونت عزیز دلم

هنوز هم قایم شهری ؟

شهر بوی ترقه میده 😂

ولی هنوز هم تموم نشده صدا ترقه و آتیش بازی میاد 🥴

خدارو شکر بهتون خوش گذشت 😍

من آنقدر از آتیش می ترسم جرات نکردم برم سمتش 😐

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
تو شمال این موقع سال هوا کاملا غیر قابل پیشبینیه، این عادیه که همزمان تو خیابون یکی رو با کاپشن ببین ...

من سه چهار روز فریدونکنار بودم با پافر  گرمم بود ولی شبا سرد میشد یه کم

قربونت عزیز دلم هنوز هم قایم شهری ؟ شهر بوی ترقه میده 😂 ولی هنوز هم تموم نشده صدا ترقه و آتیش با ...

دقیقااا،،،من اتیش بازیو دوست دارم ولی ترقه و نارنجک نه،،واقعا مزخرفه،،بد صداس مثل بمبه همه رو میترسونه،،یکی بچه س،یکی سنش بالاس،،یکی نراحتی قلبی داره،،چکاریه اخه..اگه میزاشتن سنت چارشنبه سوری مثل گذشته هامون با عزت و احترام بود بچه ها میدیدنو یاد میگرفتنو بزرگ شدن ادامه میدادن ،،اگه زدنو رقصیدنو شادی کردن اینقدر سرکوب نمیشد اینقدر به بیراهه نمیرفتیم

دقیقااا،،،من اتیش بازیو دوست دارم ولی ترقه و نارنجک نه،،واقعا مزخرفه،،بد صداس مثل بمبه همه رو میترسو ...

وای چقدر خوب گفتی همینطوره واقعا👌🥲