2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایناهاش

یعنی برات داغونم دوست گلم...خداییش تو حقت بیشتر از ماهاس بخاطر اینکه دمامان یه فرشته خوشگلی. اخه چرا انقدر بی انصافن این چه وضع قرعه کشیه من از چند ماه قبل میتونستم شرکت کنم ولی چون ماشینو برا خودم میخواستم ترجیح دادم از این ماه ثبت نام کنم تا پولم اماده باشه وقتی برنده نشدم ناراحت شدم الان از شما خجالت کشیدم واقعا. این قرعه کشی انصاف نیست یکی تازه زایمان کرده و ثبت نام میکنه همون بار اول اسمش در میاد یکی هم مثل شما انقدر تو صف انتظار حالا بماند که بعضیا سه تا بچه دارن یا واقعا یه ماشین هم ندارن...کاش به ترتیب تاریخ تولد بچه ها حداقل میدادن

یعنی برات داغونم دوست گلم...خداییش تو حقت بیشتر از ماهاس بخاطر اینکه دمامان یه فرشته خوشگلی. اخه چرا ...

آخ چقدر شماها مهربونین آخه😢😢😢

نمیدونم چرا خیییلی از شماها انققدر خوبین انقد پاکین انقد بوی خدا رو آدم حس میکنه از شما 😢😢😢

چندروز پیش یه نفر تو یکی از تاپیکها میگفت اگه پسرت با پول خوب میشه من حاضرم طلاهامو بفروشم 😢😢😢

گفتم پسر من دیگه خوب که نمیشه؛ شاید کوچیکتر که بود اگه پولدار بودیم بهتر میشد ولی الان دیگه نه متاسفانه پسرم دیگه هشت سالشه کم کم؛ بدنش تغییر شکل داده خشک شده و..‌

اما همین کامنتش و همین کامنت شما واقعا آدم رو شرمنده میکنه 😢😢😢

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
آخ چقدر شماها مهربونین آخه😢😢😢 نمیدونم چرا خیییلی از شماها انققدر خوبین انقد پاکین انقد بوی خدا ر ...

شاید پسرت خوب نشه اما همین که انقدر مهرش به دلته و تمام ارامش دلته برات یه دنیاس این عشقو فقط خودت میتونی حسش کنی ماها از فهمیدنش عاجزیم خیلیا همه چی تمومن از بچه بگیر تا مال و مکنت اما ارامش ندارن فقط خودت میتونی بفهمی چه گوهری داری از لحظه لحظه های زندگی با بچه هات لذت ببر و عشق کن...اسی با تموم انرژی و دلم برات آرزو میکنم تا سری بعدی اسمت دربیاد اگه اسمت دراومد حتما بهم خبر بده چون خیلی انرژی میگیرم. اینم برا تو و فرشته خوشگلت با اون موهای لخت نازش که دلمو برد😘😘😘😘

شاید پسرت خوب نشه اما همین که انقدر مهرش به دلته و تمام ارامش دلته برات یه دنیاس این عشقو فقط خودت م ...

قربونت عزیزم زنده باشی ممنون 🙏🙏🙏😗😗😗

پسرم چندروز پیش یهو دیدم استفراغ کرد تو موهای خوشکلش و حتی تو مژه هاش هم استفراغ رفته بود 😢 موهاشو اصلاح کردیم طفلکی چون از این به بعد هم هوا گرمه همش یه جا افتاده گناه داره سرش عرق میکنه😢😢😢

الانم همش داره صدا میده ناخودآگاه میخنده و صدا میده مث همیشه 😢😢

قربونت عزیزم زنده باشی ممنون 🙏🙏🙏😗😗😗 پسرم چندروز پیش یهو دیدم استفراغ کرد تو موهای خوشکلش و حت ...

عزیز دلم اشکال نداره بچه ها همشون همینن والا دخترم ۱۱ سالشه تا کوچکترین ویروسی میگیره دل درد و تب و استفراغ به موهاشم میگیره تازه روتختیش هم کثیف میشه...الان این نوزادم چند باری رفلاکس شده شیر بالا اورده رو کل صورتشو و موهاشو بالشت و...تو این موارد همه بچه ها مثل همن گلم تازه بچه دوستم تب که میکنه شب ادراری هم پیدا میکنه🤭 

عزیز دلم اشکال نداره بچه ها همشون همینن والا دخترم ۱۱ سالشه تا کوچکترین ویروسی میگیره دل درد و تب و ...

🙏🙏🙏🙏

التماس دعا