2777
2789

دل خودت چی میگه

دوس نداری ی فرصت بدیش

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ازنظرمادی میرسه به زن ،،،اما ازنظر روحی ومعنوی ویرانت میکنه،

چه ارزشی داره مادیش

ازخونه بیرون نروشکاکه،فحاشه،دست بزن داره ،فحش ازین بدترم داریم؟؟؟

۶سال حرام شد زیادترش نکن دلت براخودت بسوزه

بلاکش کن

بدیهاشو دیدی اونم انقد واضح اگراداموس بدی بعد دچارمشکل بدترشی خودت مقصری چون آگاه بودی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی رفتارهای بدی داره عزیزم... با مشاور صحبت کن.... من نمیخوام نظر بدم... اما اینو میتونم بگم که مطمئن باشید بار آخرش نیست... کمی مشکل دار میزنه.. ببخشید که اینو میگم.... این که محدودت کنه ممکنه قابل تحمل باشه اما کتک زدن... توهین به خانواده و تهمت زدن... بعد از ازدواج صد برابر بدتر میشه

خدا خیلی دوستت داره که یهو عقلت به کار افتاد و کارتون به ازدواج نکشیده.اصلا به برگشت به این رابطه فکر نکن.تو بهترین تصمیمو گرفتی و مطمئن باش وقتی زمان بگذره از این تصمیمت حس خوبی میگیری ..ولی اگه برگردی دیر یا زود پیشیمون میشی.اینکارو با زندگیت نکن.کسی که تو دوران دوستی تو رو زده,وقتی زنش بشی پس چیکار میکنه..

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
وای رابطتت دقیقا مثل رابطه منه ما هم ۷ سال با هم بودیم  منم تو این ۷ سال کلی موقعیت کار و تفر ...

چرا میخای باهاش ازدواج کنی!؟

منم شزایطم مثل شماس ولی من با دوستام قطع رابطه نکردم

هرررررچی پیش بیاد میگه دوستات یادت دادن خستم کرده دیگ

فقط فرار کن حس خوبی به این ارتباط ندارم خودت بدبخت نکن ....ازمن به تو نصیحت 

ببین‌‌ گلم حست‌ به‌ من‌ چیه‌  من‌ با‌ اونی‌ که‌ تو‌ ذهنمه‌ ازدواج‌ کنم‌ خوبه‌ ؟

به امید رفتن به کربلا روز هامو سپری میکنم🍃 
چرا میخای باهاش ازدواج کنی!؟ منم شزایطم مثل شماس ولی من با دوستام قطع رابطه نکردم هرررررچی پیش بیا ...

چون احمق بودم حقیقتا 

چند ماهیه میخوام جدا شم اما اون نمیزاره 

از تهدید گرفته تا التماس و .... 

تن به جدایی نمیده

میشه دعا کنی من و عشقم امسال بهم برسیم❤️
چون احمق بودم حقیقتا  چند ماهیه میخوام جدا شم اما اون نمیزاره  از تهدید گرفته تا التماس ...

دقیقا مثل من

حتی من رفتم با یکی دیگ تا مرز نامزدی رفتم زنگ زد بهم بزنه

دلم سوخت برگشتم ولی پشیمونم بشدت

دل خودت چی میگه دوس نداری ی فرصت بدیش

برای کمک به آدمها نباید باهاشون ازدواج کرد

برای کسی اینطور دلسوزی 

راهش ازدواج و نابود کردن خود ونسل بعد نیست 

الان کسی بیرون معتاده باهاش باید ازدواج کرد کمک بشه 

میشه غذای گرم داد

برای گرم کردن دیگران نباید خود رو به آتش کشید