بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا از کسایی ک سگ دارن و فکر میکنن کل خیابون و پارک و حتی جلوی اپارتمان واسه اوناس و ولش میکنن تا بچره الهی ب حق علی نگذره ، من فوبیای حیوانات دارم مخصوصا سگ چندین بار پیش اومده سگای ولگرد و سگای اپارتمانی افتادن دنبالم نزدیک بوده گازم بگیرن یا بپرن روم حتی از در نمیشه رفت بیرون ارامش ندارم
•BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑 پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️
بهتر سگ رو باید خونه ویلایی چیزی داشته باشی بگردونی هی میارن تو پارکا موس موس می ...
باهات بشدت موافقم، پارک اصلا جای این حیوونای خونگی نیست بخدا، بچهها کوچیکن هنوز زیاد مراقبت از خودشونو بلد نیستن ،دستشونو به همه جا میزنن باز میکنن تو چششون به صورتشون میزنن، اینا حق الناسه